Skocz do zawartości

Mediapartners-Google/2.1 na zbanowanej domenie

quarkx

Rekomendowane odpowiedzi

I wiesz, ze nawet właśnie widzę tego efekty? :]  

A jeszcze dwa tygodnie temu ustawiłeś mnie pod ścianą i śmiałeś się ze mnie wraz z innymi, jak głosiłem swe wybujałe herezje. ;)

Pozdrawiam, J.

Acha. No to poproszę buziaka, ptasie mleczko i tysiąc siedemset złotych na gaz do nowego Opla. :)

Sorry za Edity ale miałęm małe problemy techniczne. ;)

Google o wiele lepiej reaguje na meta GOOGLEBOT niż ROBOTS

A stosujesz osobno meta ROBOTS I GOOGLEBOT? Sorry jeśli o tym pisałeś a nie doczytałem

skąd ja Ci ptasie mleczko o tej porze

to Ci podchwytliwy Jeż :)

Byłbym zapomniał o najważniejszym, zrobiłem test i robot Mediapartners bankowo przychodzi wywołany Google Adsense Preview Toola

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Piotrek to nie jsgeroj***sdfj ani arwefa*****asd więc specjalnie dla niego powtórzę. :)

A stosujesz osobno meta ROBOTS I GOOGLEBOT? Sorry jeśli o tym pisałeś a nie doczytałem

Piter - stosuję i NALEŻY stosować - tutaj nie żartuję - dużymi literami :) (na prawdę!) "GOOGLEBOT", dużymi literami "MSNBOT" oraz (dowolnie) "robots". Po sobie, u mnie jest w kolejności: G/M/R.

Z tego co zauważyłem, zarówno w MSN jak i Google, poprzez użycie "robots" możesz ustalić "negatywne" działania, tzn.: nieindeksowanie, niepodążanie za linkami, niearchiwizowanie, NATOMIAST za pomocą MSNBOT i GOOGLEBOT roboty "przymusowo" reagują na "pozytywne" działania, tzn. index, follow oraz all. Konwencjonalny robots pozostaje pod Slurpa i Netsprint.

Piszę to na podstawie nie przewidywań, ale doświadczeń. Jeszcze nie zdarzyło mi się, aby jakaś strona z tymi tagami nie była zindeksowana, jeżeli tylko wszedł na nią robot.

To o "dużych literach" pisałem może i trochę z przekory - po prostu chcę zastosować dokładnie to, co oni piszą w manualach. Jak widać - po tym co mówił Szymon - sprawdza się.

Byłbym zapomniał o najważniejszym, zrobiłem test

Dziękuję, przydatna informacja.

Pozdrawiam, J.

NALEŻY stosować

Dzięki za powtórzenie tematu. Właśnie wkleiłem w "words & phrases" taki zestawik i zobaczymy czy coś da. Co do konieczności stosowania wersalików nie mam przekonania ale dałem tak jak sugerujesz.

na dniach będę miał jeszcze Astrę

chwalipięta :D

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności