Skocz do zawartości

Samoobrona użytkowników forum

deili

Czy powinniśmy zmusić moderatorów do ujawnienia tajnych metod pozycjonowania ?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy powinniśmy zmusić moderatorów do ujawnienia tajnych metod pozycjonowania ?

• Zdecydowanie tak
      20
    • Oczywiście że tak
      7
    • tak
      4
    • Jestem moderatorem
      15

Rekomendowane odpowiedzi

I słusznie, dlaczego tylko niektórzy mogą być wszędzie i być numer jeden w wyszukiwarce.

Domagamy się stanowczo odtajnienia teczek z tajnymi kodami do pozycjonowania. Jeżeli nie to społeczeństwo was rozliczy !

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niniejszym oświadczam, że osoba używająca na forum nicka "lamer" nie ma nic wspólnego z działalnością spółki "Lamer&Co. Ltd" oraz prowadzoną przez nią działalnością. Jednocześnie zaznaczam, że pomimo zarezerwowania przez tą osobę nicka wcześniej, skierowaliśmy sprawę do sądu, nask-u, sanepidu i pttk celem uniemożliwienia tej osobie korzystania z nicka "lamer" z powodu podejrzenia o czyn nieuczciwej konkurencji. Osobny pozew zostanie skierowany od firm, które miały przyjemność współpracować z nami i niewątpliwie zaświadczą o wyjątkowym lamerstwie z naszej strony. Dodatkowo informuję, że użytkowanie tego nicka nie posiada żadnych skutków prawnych, cokolwiek by to znaczyło.

z poważaniem, prezes, sekretarz, pracownik, kserokopiarka

Janusz Maria Domains

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Niniejszym oświadczam, że osoba używająca na forum nicka "lamer" nie ma nic wspólnego z działalnością spółki "Lamer&Co. Ltd" oraz prowadzoną przez nią działalnością. Jednocześnie zaznaczam, że pomimo zarezerwowania przez tą osobę nicka wcześniej, skierowaliśmy sprawę do sądu, nask-u, sanepidu i pttk celem uniemożliwienia tej osobie korzystania z nicka "lamer" z powodu podejrzenia o czyn nieuczciwej konkurencji. Osobny pozew zostanie skierowany od firm, które miały przyjemność współpracować z nami i niewątpliwie zaświadczą o wyjątkowym lamerstwie z naszej strony. Dodatkowo informuję, że użytkowanie tego nicka nie posiada żadnych skutków prawnych, cokolwiek by to znaczyło.

z poważaniem, prezes, sekretarz, pracownik, kserokopiarka

Janusz Maria Domains

Oj, człowieczku doigrałeś się !!!

Naruszyłeś prawa dwuch członków samoobrony.

Honorowego członka samoobrony, przyszłego moderatora działu porad prawnych, Szooka, jako że to jego pomysł i tylko on ma prawo w ten sposób przejmować firmy, oraz Lamera.

Odpowiesz za to na równi z obecnymi moderatorami i administratorem.

Oficjalnie uznaje cię za człowieka z obecnych układów !!!

deili ja też przyłaczam sie do Samoobrony.

Proponuje wyłonić wśród Nas ludu pospolitego prawdziwego Wildsteina pozycjonowania i wysłac go z misją do Francji gdzie stoją serwery z forum Michała.

On tam pojedzie namierzy firme hostującą, wejdzie no serwerowni znajdzie serwer gdzie stoi forum, wyjmie twardy dysk z bazą forum i przywiezie ją tutaj a potem ją upublicznimy w internecie ze wszystkimi tajnymi metodami.

Bo każdy ma prawo wiedzieć czy może wypozycjonować się sam czy może juz wypozycjonował nas jakiś agent tajnymi metodami, bo agenci na tym forum na pewno są tylko sie ukrywają !!

WOLNOSC DLA USEROW FORUM!!!

Władza dla Ludu, władza dla mas !!!!

Bart- Całą noc myślałem o twojej propozycji i doszedłem do wniosku że to ja pojade do tej Francy czy tam Francji, ne będe was członków narażał na niebezpieczeństwa.

Taka podróż może wymagać wyjazdu nie tylko do Francji ale również do innych krajów świata.

Dla tego wyrusze tam jak tylko zbiore odpowiednią ilość składek członkowskich.

Wiem źli ludzie wam będą wpierać że pojechałęm na wakacje za wasze pieniądze i tak dalej, ale nie wierzcie im, oni będą kłamać, ja nie będe się bawił ani odpoczywał, ja będe się poświęcał dla naszej idei.

Wycieczke, to znaczy misje, rozpoczne od wysp Bachama.

doszedłem do wniosku że to ja pojade do tej Francy czy tam Francji, ne będe was członków narażał na niebezpieczeństwa.  

Taka podróż może wymagać wyjazdu nie tylko do Francji ale również do innych krajów świata.

podziwiam Twoja odwage

Dla tego wyrusze tam jak tylko zbiore odpowiednią ilość składek członkowskich.

i dlatego abyś miał więcej czasu na planowanie tak trudnej i długiej misji zgłaszam swoja oficjalna kandydaturę na Twojego pierwszego sekretarza i skarbnika, z tego co widzę ta posada jest jeszcze nie obsadzona

W związku z tematem https://www.forum.optymalizacja.com/sutra38543.html nie pozostaje mi nic innego jak przyznać honorowe członkostwo Samoobrony dla Dido za wypowiedź

Zresztą jak sprawdzałem te katalogi to wszystkie mają odpowiedz  : ok, 200 .

Mam nadzieje że nikt z członków szanownego klubu Samoobrony użytkowników forum nie będzie mi miał za złe tego posunięcia.

Pozdrawiam, wasz umiłowany przewodniczący !!!

W związku z tematem https://www.forum.optymalizacja.com/sutra38543.html nie pozostaje mi nic innego jak przyznać honorowe członkostwo Samoobrony dla Dido za wypowiedź

Dido napisał:  

Zresztą jak sprawdzałem te katalogi to wszystkie mają odpowiedz : ok, 200 .

Zauważ Deili że on należy już do konkurencyjnej organizacji Młodzieży wszechpolskiej. Jego przejście zostanie okupione wieloma ofiarami spośród ludu.

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności