Skocz do zawartości

Samoobrona użytkowników forum

deili

Czy powinniśmy zmusić moderatorów do ujawnienia tajnych metod pozycjonowania ?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy powinniśmy zmusić moderatorów do ujawnienia tajnych metod pozycjonowania ?

• Zdecydowanie tak
      20
    • Oczywiście że tak
      7
    • tak
      4
    • Jestem moderatorem
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cholera chyba zamknę temat bo tu się bunt szykuje :mrgreen:

Jak zawsze tylko kilka dni mnie nie było i tu już jakaś czarna rewolucja. :roll:

Ale i tak figa tajnych metod nigdy nie dostaniecie :)

Pojechały już tajnym transportem do Sromowców Wyznich :P:P

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

czy mogę liczyć na skromne stanowisko konsultanta d/s wciągania na członka członkiń ? prooooszeeeee :oops:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wy tak na poważnie??

A mody też tak na poważnie??

:/

Na którymś z forum weidziałem plany co do demokratycznych wyborów(nie powiem na którym) modów i ich degradacji. A może wystarczyło by...

zresztą co ja wam tu się bede wpier...lał, to wasza sprawa, ale forum na tym cierpi. Znajdźcie jakieś pozozumienie, bo nikomu to na zdrowie nie wyjdzie. Odgrażanie się, grożenie, z drugiej strony jakieś inne badziewia na tym samym poziomie.... !bez sensu!. Jak komuś się nie podoba forum to niech na nie nie wchodzi, jak ktoś uważa inaczej nei tu zagląda od czasu do czasu, a jak ktoś uważa, że forum jest zaj...biste to niech siedzi tu non stop i buduje to forum będąc lub nie będąc moderatorem. Zwykły użytkownik może mieć więcej do powiedzenia niż niż nie jeden mod. Jeszcze raz podkreślę: zadufanie w sobie i uważanie, że jest się niezastąpionym nie pomaga, a jedynie przeszkadza, utrudnia, a wręcz uniemożliwia prowadzenie jakiego forum. Jestem tu nowy i chyba wpadłem tu w niezbyt odpowiednim momencie, ale modom i użytkownikom powiem, że szkoda takiej ilości wiedzy która jest gdzieś tu pozozrzucana, żeby ją zagrozić przez jakieś spory i brak chęci kompromisu.

Do stony użytkowników:

Mają prawo nie wszystko ujawniać( choć mogli by), bo nie ma co ukrywać często chodzi tu nie o hobby, a już o kasę.

Do modów:

Nie udawajmy, nie owijajmy w bawełne. Czystych sumień to wy nie macie, Uważacie się trochę za bogów ale pamiętajcie, że nimi być przestaniecie tracąć wyznawców/(słuchaczy)

To tak na tyle. Ja to szczeże mówiąc zlewam, bo dopiera szukam forum na ten temat i jak coś to se znajdę gdzie indziej co chcę wiedzieć, ale myślę że jeśli by tu wsio było wpożo to było by to zaje***biste forum. Narazie jest tu zbyt wiele jakiejś dziwnej polityki( z jednej i z drugiej strony)

nara

czy mogę liczyć na skromne stanowisko konsultanta d/s wciągania na członka członkiń ? prooooszeeeee  :oops:

Załatwione, dokumenty prześle faksem.

Wy tak na poważnie??  

A mody też tak na poważnie??  

:/

A czy coś wskazuje na to aby myśleć że my sobie jaja robimy ?

Załatwione, dokumenty prześle faksem.

dzięki wieeeelkie jakby co to w razie zdecydowanego oporu tych "twardogłowych" mam do dyspozycji MIECIA:

M ilitarną

I nicjatywe

E liminacji

C entralnej

I ndywidualnej

A dminów

Kto nie z MIECIEM - tego zmieciem !!! :twisted: :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ty mi tutaj nie .....

Co najwyżej moge ci dać dział moderatora w jednym z działów, oczywiście jak zasłużysz.

e no - nie ma co dzielic skory na niedzwiedziu - jak juz sie dostaniemy do wladzy to wtedy ... albo lepiej nie :-$ na PM sie dogadamy - tak zeby nie bylo kolejnej afery w TV ;):)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• 2 tygodnie później...
Erbit napisał:  

moze z transparentami (banerami) na przejscie wyskoczymy  

Moge urzyczyć swoje bannery, wkońcu to bardzo ważna sprawa:d

A może zareklamujcie się w adwords (podobnie jak ebay teraz szaleje :) )

Myśle, że sukces macie zapewniony :mrgreen: #-o

Live Free or Die

Za grosz litości dla Nas chorera.................. :)

Lata mijają a My ciagle w komisjach :mrgreen:

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności