Skocz do zawartości

foldery i strona główna

Rekomendowane odpowiedzi

witam, mam stronę x.pl i w katalogu głównym mam tylko x.pl/index.html a reszte odnosnikow prowadzi do katalogów typu x.pl/katalog/index.php i czy to ma jakies znaczenie bo google traktuje tą x.pl/katalog/index.php jak osobną stronę w wynikach [tzn lepiej jakby była to podstrona katalogu głównego]. Co radzicie?

Dodać parę strony w stylu x.pl/podstrona.php czy struktura katalogów nie przeszkadza?

Struktura katalogów nie przeszkadza :D Ja zawsze jak robie, to jako nazwę katalogu daje słowo kluczowe ;) Np jeżeli mam np. podstrone pozycjonowanie_stron_www.html to robie tak www.adres.pl/pozycjonowanie-stron-www/pozycjonowanie_stron_www.html :) Zawsze to jedno słowo kluczowe więcej :)

ale czy jeśli w katalogu głównym masz jedną stronę [index.html] a reszta w jednym folderze np. x.pl/katalog/index.html x.pl/katalog/strona.html (... itd ) to czy to jest optymalne czy lepiej dać do głównego katalogu parę stron? [tzn x.pl]

A korzystając z okazji to po wakacjach robot google zacznie szybciej pracować :> :D

Ja w głównym folderze daje tylko jeden plik a resztę w innym folderze albo folderach. Niema sensu dawać w głównym folderze innych plików, daj jako nazwę folderu słowo kluczowe i pliki wrzuć do niego. Ja mam tak zrobione i z indeksacją itp niema problemów żadnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności