Skocz do zawartości

0.00003 sekundy pozniej :)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Dajcie spokój :) Byłem na turnieju Polskiej Ligi Speedballa. Miałem okazję grać z jedną drużyną zawodowców :P

200 kulek można wystrzelić w minutę. Taka jedna kulka uderzyła mnie w but... szwy w bucie poszły się.... Raz nawet po starcie nie zdążyłem wybiec z "bazy", bo dostałem serią :spam:

Ale zabawa jest przednia.

Jeżeli ktoś jeszcze nie probował gry w paintball to gorąco polecam :spam:

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Wszystko fajne, ale te kulki są po prostu wklejone tam, Photoshop albo coś. Po pierwsze powinny być minimalnie spłaszczone, a tu nie widać piksela różnicy. Po drugie ciekawe jaki to był aparat? Jaki miał czas migawki, że uchwycił coś takiego w miejscu. Ale fakt faktem fajny art.

Gwarantuje Wam, ze zdjecia sa autentyczne, tez robilem fotki na tym turnieju i tez kulki lapalo, ale moje zdjecia powychodzily nie ostre bo robilem przez siatke. To robil gosc bedac w srodku pola, mial Canona EOS 1D z wyrabistym teleobiektywem :)

Btw, tam jest limit "millenium" - marker jest ograniczony do 15 kulek / s - jeszcze Wam cos wrzuce ;)

centuriobi9.jpg

Rosjanin - twarde chlopy :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności