Skocz do zawartości

nowy qlweb by jachu!

bi4

Rekomendowane odpowiedzi

witam zachęcam do dodawania stron do bezpośredniego katalogu stron ;)

skrypt: qlweb by jachu

data założenia: 20.08.2007

moderowany: tak, przez dwóch adminów

erotyka: nie

pozycjonowany: tak

---> Bezpośredni Katalog Stron <---

Polecam darmowy katalog stron turystycznych wagabundy.net!

1. Mogę prosić o kategorię TURYSTYKA?

2. Katalogi qlWeb modified by jachu kojarzą mi się z linkiem w treści. U ciebie tego nie ma.. ;)

3. BL i IP pokazuje jakieś kosmiczne wartości na wizytówkach stron.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Dzięki za kategorię.

W międzyczasie dopisałem jeszcze dwa pytania punkty w swojej pierwszej wypowiedzi.

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Chodziło mi o to, że jachu w swojej modyfikacji umożliwił zamieszczanie linków w opisie strony. U ciebie w katalogu link do stron to tytuł strony.

o lol jak mogłem się nie skapnąć o co chodzi ;)

widzę, że wszyscy jesteście zawiedzeni że nie ma tych 3linków w opisie więc zmieniam B)

-----

może ktoś udostępnić skrypt sitemap do qlweb by jachu bo download na https://my.opera.com/mapaqlweb nie działa? byłbym bardzo wdzięczny :)

• 2 tygodnie później...

witam

mam problem! usuwając cache z katalogu usunąłem wszystkie podkategorie i znajdujące sie w nich strony :)

co mam robic? nie mam możliwosci backup'u bazy ;/

https://qlweb.prymus.masternet.pl

jesli sie nie da tego naprawic to myslicie ze pod tym adresem moze byc katalog oparty na innym skrypcie niż qlweb?

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności