Skocz do zawartości

linkowanie domeny z przekierowaniem 301

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chciałem się Was zapytać, czy ktoś próbował robić coś takiego. Mamy domenę xxxxx.pl która przekierowuje (301) na domenę yyyyyy.pl

Pytanie brzmi: czy linkowanie domeny xxxxx.pl będzie miało sens?

Takim linkowaniem będę chciał dalej pozycjonować domenę xxxxx.pl, tak aby po skończeniu robienia przekierowania (301) w miarę szybko i sprawnie wróciła na swoją "macierzystą" pozycję.

Robił ktoś coś podobnego?

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Ja robiłem przekierowanie 301. Tak opłaca się linkować wpierw do strony a) a potem zrobić przekierowanie 301 do strony x) i linkować stronę x) (powoli), ja stronę a) i x) miałem bardzo podobną (czytaj ta sama treść). Raz nawet po przekierowaniu i wpisaniu w google link:(adres strony x)) pojawił mi się w wynikach odnośnik do strony a) (w kopi katalogu dmoza - pewnie dostał już bana ;) )

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności