Skocz do zawartości

Coolweb

Rekomendowane odpowiedzi

No warto mieć taki niezaspamowany katalog, nigdy nie wiadomo, co gugiel wymyśli za rok. A co do tych narzekających na brak czasu na moderowanie - przecież nikt nie każe obiecywać w regulaminie 24-godzinne rozpatrzenie wpisu ;) Ja nawet jak mam katalogi zapchane setkami spamów to sobie te kilka minut dziennie poświęcę, nawet jeśli przejrzę tylko te 10 wpisów, a jak spam wpada serią z jakiegoś addera, to aż miło się banuje ;)

Co do osób, którym wydaje się , że filtry zastąpią moderowanie - ludzie, róbcie to z głową.

02-468x90.gif

a co nie ma? ma, pośrednio, ale ma :D i nie z tym rozpalającym ognisko, świnią czy rzeźnią czy dostawcą, a z masażem (firmą), który tą kiełbasę zrobił, po stwierdzeniu "dobra ta kiełbasa", padnie pytanie, "a jaka to", odpowiedzią będzie nazwa i mamy reklamę... więc nie pisz, że nie ma, bo ma :]

Zazwyczaj jest tak:

-dobra ta kielbasa

-nom... ...a jaka to?

-nie wiem - pij, nie marudz, bo zimnym bedziemy zagryzac :)

czyli mamy przyklad taki:

-qlweby dzialaja

-no skoro tak twierdzisz

-tiaa

// jak łatwo zauważyć nie pada w tej standardowej wymianie zdań(?) ani jedno słowo o dodawarkach - podobnie w całym topicu - tylko dwaj zwolennicy teorii spiskowej poruszyli kwestię dodawarek :)

no to niech będzie tak:

- Ty uważasz że nie ma

- ja że ma :]

EOT

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności