Skocz do zawartości

[Pozycjonuję] Google i Onet

Tomasz Malina

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Pozycjonuję strony w google i onecie. Gwarantuję 1-szą dziesiątkę w wynikach wyszukiwania w onecie jak i google. Czas realizacji od 2dni - 2 mc'y (zależny od wyszukiwarki i słowa kluczowego). Cena do uzgodnienia w zależności od popualrności danego słowa.

Kontakt:

jozpal@wp.pl

Z poważaniem:

Tomasz Malina

Nie nie już mialem kontakt z różnymi "expresami" i "expertami" ale wypozycjonowac w dwa dni strony to nawet w szukacz.pl nieda rady.

Pozdrawiam "perszinga" pozycjonowania. ;)

Jak to nie da, mnie dwa dni temu strona na 6 miejsce w google wyskoczyla - wiec sie da. ;)

Co prawda czekalem na to przeszlo miesiac ale dwa dni temu wskoczyla ;)

A skoro gosc jest taki dobry to moze podzili sie jakimis sztuczkami? ;)

Na zlecenie litery w zdania składam.

powiem Wam tyle, ze pozycjonowanie to nie jest jakis ciezki zawod ale za to bardzo ryzykowny ;)

Onet to jest parodia tam w pare dni linkami da sie zrobic wszystko (tymbardziej, ze Onet wreszcie nauczyl sie bardzo ladnie chodzic za linkami) tyle, ze Onet ma jedna b. duza zalete/wade (zalezy kto to ocenia) - obecnie bardzo szybko banuje spamerow ... ale co to jest dla spamerow ... nowa domena regionalna .... 20 zl za rok i nowy spam leci :P

jesli chodzi o googla to ... nie wiem czemu Was smieszy ten krotki czas ... jak sie ma metody to juz po paru dniach mozna miec pare tysiecy nowych stron ... ale ich pozycja zalezy od slowa kluczowego / frazy ... zeby dostac sie do czolowki w "trudnych" slowach kluczowych to fakt, ze trzeba odczekac kilka "google dance" ale zeby dostac sie do czolowki pod byle jakie slowo kluczowe to naprawde wystarczy kilka dni (dla tych co wiedza jak i maja do tego odpowiednie ... "narzedzia")

Bartos

3 linki w stopce.

Erbit

powiem Wam tyle, ze pozycjonowanie to nie jest jakis ciezki zawod ale za to bardzo ryzykowny ;)

Onet to jest parodia tam w pare dni linkami da sie zrobic wszystko (tymbardziej, ze Onet wreszcie nauczyl sie bardzo ladnie chodzic za linkami) tyle, ze Onet ma jedna b. duza zalete/wade (zalezy kto to ocenia) - obecnie bardzo szybko banuje spamerow ... ale co to jest dla spamerow ... nowa domena regionalna .... 20 zl za rok i nowy spam leci :P

jesli chodzi o googla to ... nie wiem czemu Was smieszy ten krotki czas ... jak sie ma metody to juz po paru dniach mozna miec pare tysiecy nowych stron ... ale ich pozycja zalezy od slowa kluczowego / frazy ... zeby dostac sie do czolowki w "trudnych" slowach kluczowych to fakt, ze trzeba odczekac kilka "google dance" ale zeby dostac sie do czolowki pod byle jakie slowo kluczowe to naprawde wystarczy kilka dni (dla tych co wiedza jak i maja do tego odpowiednie ... "narzedzia")

Można nawet w dwa dni spamem tylko poco :?: :?

W tej chwili w jednej z domen dla zabawy pozycjonuje stronkę pod nowe słowo wyrażenie srednio popularne bez spamu białymi technikami 8 miejsce p 3 dniach.

Pare tysięcy nowych stron=sandbox

Techniki =spam do nastepnego dużego indexowania na pysk

Zawsze lepiej spac spokojnie jak mówiła moja babcia 8)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Ok czyli najjaśniej jak potrafię.Na tej stronie https://www.onet.pl u góry jest takie okienko i chciałbym,zeby po wpisaniu adresu strony o którą mi chodzi i kliknięciu w '''szukaj" przy wybranej opcji <Polski Internet> -nie pojawiało się "Nie znaleziono szukanych przez Ciebie dokumentów",tylko opis strony z tytułem i linkiem.Czy teraz określiłem to dość mocno?Jeśli potrafisz to uczynić w dość krótkim terminie mozesz zarobić.

Jest bezpiecznie, jest spokojnie, usta tak krwawe, słowa bezdomne i tylko ten wiatr...

Jednego tylko nie rozumiem, dzięki któremu pragnę zaoferować swoje usługi w dziedzinie pozycjonowania, a to przerodziło się w jakiś "jarmark". Po pierwsze podałem czas od 2-dni / np. w przypadku onetu / do 2 miesięcy, więc po co ta zbędna dyskusja?

A i chyba normalne jest, że swoją wiedzą nie bedę się dzielił z innymi.

Jakbyś mógł to chociaż napisz co i jak w onecie:)

No co ty buhehheheh Przecież napisał że się wiedzą nie podzieli :mrgreen:

forumowicz się tylko reklamuje 8)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności