Skocz do zawartości

Indeksacja strony

patro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nurtuje mnie pewna rzecz, otóż mam strone www.strona.pl oraz www.nowadomena.pl która jest nowiusieńka i nie jest jeszcze zaindeksowana przez google. Więc umieszczam linka na www.strona.pl, i czekam z myślą że przy następnej aktualizacji strony przez google(cache:www.strona.pl) moja www.nowadomena.pl zostanie zaindeksowana, www.strona.pl zostaje zaktualizowana(nawet 2x) a www.nowadomena.pl dalej nie ma w google. Czy jeden link to za mało? Dodam ze strona.pl jest 2 miechy w google i ma już jakąś wartość.

Pzdr

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

To po co to udostepniaja? Wydaje mi sie, ze wszelkie tego typu dodawania mogą tylko przyspieszyc indeksacje, niz opoznic, aczkolwiek swojej tezy nie popieram zadnymi doswiadczeniami. Ja osobiscie dodalem i do googla i wrzucilem linki, po 2 dniach indeksacja byla (nawet dobra) :)

To po co to udostepniaja? Wydaje mi sie, ze wszelkie tego typu dodawania mogą tylko przyspieszyc indeksacje, niz opoznic, aczkolwiek swojej tezy nie popieram zadnymi doswiadczeniami. Ja osobiscie dodalem i do googla i wrzucilem linki, po 2 dniach indeksacja byla (nawet dobra) :P

Ale po co tracić czas na dodawanie skoro i tak i tak linkujesz a bot prawdopodobnie prędzej przyleci po linkach, niż z formularza. :)

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności