Skocz do zawartości

Onet poprawia szukajkę

luman

Rekomendowane odpowiedzi

pewno tak, u mnie działało OK.

Myśle że szukaj.onet bedzie jeszcze mocno ewoluował i poprawiał jakość wyników, zmniejszał zbedny indeks na rzecz szybszych reindeksów. Ma pewną przewagę nad Google - działa bardziej lokalnie i rynek PL jest mu bardziej znany.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

onet był jest i bedzie jednym wielkim g*****m, jedno w nim jest złe - spamiary od razu wbijają się w top ;)

Reasumując - jakość i poziom szukajki onetu jest wprost proporcjonalna do jakości i poziomu komentarzy ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

przyjdzie taki czas że nawet się nie zaindeksują a co mówić o wbijaniu w pozycje.

Poziom wyszukiwarki jest ok - nie jest wcale łatwo zapanować nad dużym indeksem. Inne wyszukiwarki wcale nie posiadają mniej zaśmieconych wyników powiedziałbym że znacznie bardziej.

Najważniejsze jest że onet pracuje nad poprawą wyników, ważnym jest także że ruch kierowany z onetu jest skuteczniejszy a to sie chyba liczy najbardziej.

Onet...:() Fajne to było jakiś czas temu... Ale dobrze by było jakby pojawila sie sensowna konkurencja dla G. Onet jako szukajka typowo lokalna - mysle,ze to by bylo do zrobienia i przy dobrym pomysle jest calkiem spory kawalek tortu wciaz do zagarniecia na naszym ryknu..

Dzisiaj przy piwie kolega zdobył sie na deklaracje, że zrobi wyszukiwarke, która będzie konkurencją dla google... obiecałem mu, że bede go nosił na reklach jak to zrobi (ofkoz wiadomo kto by mial top1 :()... ale realia sa takie, ze jesli pozycjonerzy skupia sie na onecie, zaczna klientom proponowac pozycjonowanie w tej szukajce to pewnie ona sie rozwinie bo ziwekszy sie ilosc zapytan... ale inna kwestia to to, ze onet moderuje top1 pod wzgledem tego czy zaplacimy boksy czy nie wiec jezeli tego nie zrobia to nie ma co marzyc o konkurencja dla wielkiego G...

// jestem po %% wiec przepraszam za logike zdan moze sie domyslicie o co mi chodzilo :)

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

ee walka reczna jest bezsensowna na wszystko można napisać algorytm kwestia tylko czy sie wie na co ma sie go napisac i czy jest sens go pisac.

Same algorytmy wyszukiwarek sa bardzo dobre w kwestii analizy stron i szukania tresci w witrynach - nie w nich lezy problem - problem to detekcja czynników wplywajacych na nieprawidlowa prace pozostalych algorytmów.

I wtedy wyniki powoli się prostują.

Heh :( czemu Szook 3.0 - to jak zaczne rozdawać adwordsy to znaczy ze jestem w google czy jak :)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności