Skocz do zawartości

Onet poprawia szukajkę

luman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Trudno znaleźć jakąś prawidłowość według której ONET ustawia wynik wyszukiwania.

Zauważyłem, że lepszą pozycje mają moje strony na darmowym serwerze republiki niż normalne domeny, które mają więcej linków.

Czyżby ONET celowo preferował śmietnik w wynikach aby zmusić do wykupywania ich boksów reklamowych.

Przyłączcie sie do gry:

logo.jpg

Czyżby ONET celowo preferował śmietnik w wynikach aby zmusić do wykupywania ich boksów reklamowych.

calkiem slusznie

Używaj Cuilla i Hakii

Onet to jakaś porażka - byłem na 1-2 miejscu i... poleciałem nawet nie wiem gdzie... ale za boksy ciągną kasę - mam nawet ofertę na linki sponsorowane - dodatkowo pobrali 10zł za aktualizację katalogu po czym odrzucili wpis bo że nie spełnia kryteriów - ale bo burzliwej wymianie zdań mailowo postanowili po lekkich zmianach dodać zmianę już w tej wcześniej pobranej kwocie.

Irytuje mnie od jakiegoś czasu ich działanie ;)

dodatkowo pobrali 10zł za aktualizację katalogu po czym odrzucili wpis bo że nie spełnia kryteriów

i co w tym dziwnego ?

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

dodatkowo pobrali 10zł za aktualizację katalogu po czym odrzucili wpis bo że nie spełnia kryteriów

i co w tym dziwnego ?

To, że nie było tam nic takiego w tym wpisie co się okazało po krótkiej wymianie zdań mailowo - wpis dodali.

• 1 miesiąc temu...

Wszystko co mowi Onet na temat poprawy szukajki to zwykla sciema i chwyt marketingowy.

Nie mowiac o ich totalnie zrypanym katalogu stron i przydzielaniu z "kosmosu" gwiazdek majacych swiadczyc o "jakosci" serwisu.

Ktos kiedys ladnie wyczul jak robi to Onet, bylo nawet ogloszenia ze potrzebuja sztudentow na praktyki w celach "moderacji"

Istny smiech i potem ludzie sie dziwia ze Onet ma tylo 1% (czy tam ile) ruchu w Polsce bo ktos kto wejdzie na tak zrypana wyszukiwarke i katalog nigdy wiecej juz chyba tego nie odwiedzi.

Używaj Cuilla i Hakii

Powiem wam ze onet za tą swoją wyszukiwarkę to powinien dostać jakieś wyróżnienie typu najbardziej spaprany projekt itp.

Większego syfu niż ta ich wyszukiwarka prózno by w necie szukać :)

Dziwi mnie ze są ludzie którzy sie reklamuja tam.

Podejrzewam ze robią to z niewiedzy.

pozycjonowanie - skuteczne pozycjonowanie stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności