Skocz do zawartości

Skierowania

hooli

Rekomendowane odpowiedzi

Pozyjemy, zobaczymy :) najwazniejsze co google odpisze :) a nawet jak sie nie zgodza, to bede zakladal takie wlasnie watki i ludzie sami sie zglaszaja :D

A tak powaznie, no fajnie by bylo, gdyby google zezwolilo na taki trik.

Btw. Lis - kojarzysz moze, czy osoba polecona (moj kuzyn) moze miec takie samo konto bankowe jak ja?

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nikt nie powinien liczyć na kokosy od razu, bo to zależy w pierwszej kolejności od wartościowego trafficu na wartościowej treści
Lis dobrze mówi, polać mu.

Nie wiem hooli jak zamierzasz pomóc zarobić w miesiąc - jak sam napisałeś - 100$ ludziowi który zapewne jeszcze nie ma swojej strony, dobrego i wartościowego trafficu itp. Moim zdaniem wysoko stawiasz sobie poprzeczkę.

Btw. Lis - kojarzysz moze, czy osoba polecona (moj kuzyn) moze miec takie samo konto bankowe jak ja?

Wiem że to do Lisa było, ale ja odpowiem też - raczej nie próbuj, może zakończyć się banem (przed samą wypłatą :().

Nie wiem hooli jak zamierzasz pomóc zarobić w miesiąc - jak sam napisałeś - 100$ ludziowi który zapewne jeszcze nie ma swojej strony, dobrego i wartościowego trafficu itp. Moim zdaniem wysoko stawiasz sobie poprzeczkę.

Nie należy być aż takim pesymistą. :(

Podstawowa pułapka, jaką ja widzę ze skierowaniami AdSense jest taka, że zarejestruje się ktoś, kto nie ma strony albo ma stronę kiepską. I taki ktoś jest dla nas stracony, on najpewniej nie zarobi 100$ przez pół roku. Taka osoba musi się nauczyć:

* jak zdobywać wartościowy content, jak go tworzyć,

* jak zdobywać wartościowy traffic,

* jak optymalizować wygląd i położenie reklam na stronie.

Jeśli kogoś wyposażymy w taką wiedzę ZANIM zarejestruje się w AdSense, mamy szansę na wynagrodzenie. Tylko nie wiem jak zmusić kogoś do zarejestrowania dopiero PO przejściu całego "kursu"... Przecież ludzie są chciwi, najpierw rejestrują się w AdSense a dopiero potem optymalizują reklamy, treść, ruch, itd...

* jak zdobywać wartościowy content, jak go tworzyć,

* jak zdobywać wartościowy traffic,

* jak optymalizować wygląd i położenie reklam na stronie.

A jesli to ja stawialbym im strony i tylko podpinalbym ich puby, ktore w ciagu miesiaca, góra dwóch zarabiałyby 100$? Wiadomo ze oddzielna domena dla kazdego itp. = calosc inwestycji okolo 50 zł = zarobek 250$. Google jeszcze nie odpisalo, zastanawiam sie czy nie za bardzo chce naciagnac regulamin. Swoja droga mam juz 5 chetnych a jeszcze znajomych nie pytalem :)

No to miałbyś żyłę złota. W sumie głupotą jest dokładać do swojego konta AdSense kolejne witrynki zarabiające 2$ dziennie, skoro taka witrynka na czyimś koncie zarobi dla Ciebie bonus 250$, którego normalnie nie dostaniesz...

Nie moge oblsugiwac kont moich klinetow? ... Jeżeli dane są rozne (wszystkie rowniez nr konta) to nie maja prawa zablokowac.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Ale jeżeli Google ma inne dane i te konta przynoszą Google zyski, nie ma fake klików to co google to obchodzi? Przecież Google chce zarabiać... a jak dostaje 25 partnerow ktorzy zarabiaja kase to on tylko sie cieszy i nie patrzy na IP...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

ja w jestem w podobnej sytuacji co hooli - zarządzam kilkunastoma kontami (obecnie jakoś 13-14), wszędzie się loguje pare razy w tygodniu i działa, już od dłuższego czasu. klika z mojego polecenia, kilka z osób które są z mojego (piramidka). na dwóch kontach mam nawet ustawione to samo konto bankowe i nie ma problemów !!!

Wlasnie zastanawiam sie jak zrobic z tym kontem, bo jednak ryzyko jest, a szkoda byloby tracic jakies konto, jeszcze mi sie nie zdarzylo, wiec ostrozny jestem na maxa.

Cos tam slyszalem o subkontach w inteligo, ale na czym to polega to jeszcze musze sie dokladnie dowiedziec...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności