Skocz do zawartości

masowe wstawienie "nofollow"

theNaturat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Moja strona oparta na Wordpress...na pewna kluczowa fraze zawarta rowniez w tytule domeny jestem na 3 miejscu w Google...mam wiecej linkow wychodzacych niz przychodzacych. tych pierwszych moze byc kolo 300. Wszystkie wychodzace maja normalne atrybuty. teraz chcialbym do ponad 90% z nich dodac rel="nofollow" w ciagu jednego-dwoch dni. Czy bedzie to mialo jakis wplyw taki masowy przyrost 2nofollow" czy tez jest juz za pozno, albo moja strona nawet nie drgnie (czego sobie zycze)?

Wychodzących z czego ? bo chyba nie ze strony głównej ? Jeśli ogólnie z bloga to lepiej zajmij się jej lepszym podlinkowaniem niż usuwaniem linków dla googla.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Wychodzących z czego ? bo chyba nie ze strony głównej ? Jeśli ogólnie z bloga to lepiej zajmij się jej lepszym podlinkowaniem niż usuwaniem linków dla googla.

Chodzilo mi oczywiscie o wstawienie "nofollow" dla linkow wychodzacych z calego bloga, a wiec zarowno z podstron jak i ze strony glownej i kazdej wiadomosci, ktora sie rozwinie na stronie glownej,aby ja przeczytac w calosci, jesli w takiej wiadomosci sa linki wychodzace.

Oczywiscie, ze staram sie linkowac do mojej strony na wordpressie, ale przyrost linkow wychodzacych jest wiekszy o wiele wiekszy niz przychodzacych. A obecnie chcialem po prostu zrobic "nofollow" dla ponad 90% wychodzacych i stad moje pytanie, czy jak zrobie to w jeden dzien, to czy jakos nie zachwieje mojej pozycji, ktora od 3 miesiecy jest stabilna i na pewna fraze jestem non stop trzeci w polskim i nie-polskim G.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności