Skocz do zawartości

awastats ktos zna????

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

zainstalowałem na serwerze awastats

O robotach pisze tak

Unknown robot (identified by hit on 'robots.txt')

Unknown robot (identified by hit on 'robots.txt') 0+69 6.67 KB 11 Lip 2004 - 02:48

Tego tez nie wie!!!

Domeny/Kraje Strony Żądania Bajtów

Nieznane ip 2693 30638 357.07 MB

Czego brakuję że wyswietla te niepełne informacje

;)

Systemy operacyjne (Najczęstsze 10) - Pełna lista/Wersje - Nieznane

Systemy operacyjne Żądania Procent

Nieznane 30638 100 %

Przegladarki

Przeglądarki (Najczęstsze 10) - Pełna lista/Wersje - Nieznane

Przeglądarki Grabber Żądania Procent

Nieznane

takie informacje mam w logach a więc nie szczegółowe

:cry:

Pomocy 8) 8)

Tu ząłaczyłem plik ze statystyk www.kontrola-dostepu.pl/pistures/statystyki.pdf

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Już pomógł mi Szef 8)

Dzięki Szefie ;)

Niepełne logi Apache

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności