Skocz do zawartości

Jak placic za domeny dolarami

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

A to nie jest przypadkiem tak, że ładujesz PayPala złotówkami ?

Przy płatności za zakup wybierasz walutę i system sam przelicza waluty pobierając odpowiednią ilość złotówek ?

...

No w sumie próbowałem to cały czas powiedzieć :) Nie wiem czy wystarczająco jasno to wyjaśniałem : :)

nie ważne czy dolarami czy złotówkami tak czy siak nie możesz przelać z konta polskiego kasy na Paypala chyba, że masz kartę kred. :)

- - - -
StudioTypo3.com - tworzenie stron w oparciu o TYPO3, aplikacji mobilnych i programów desktopowych. Po ciężkiej pracy zapraszam do odwiedzenia gabinetu kosmetycznego znajdującego się w Rzeszowie na ul. Lwowskiej 6. Więcej informacji o ofercie gabinetu znajdziesz na stronie kamidabrowska.pl, polecam makijaż lub zabiegi na twarz - można się zrelaksować i trochę odmłodzić lub wymalować. Dla facetów też jest kilka zabiegów (depilacja) polecam baaardzo boli ;) ale czego się nie robi dla swojej kobiety.

No w sumie próbowałem to cały czas powiedzieć :P Nie wiem czy wystarczająco jasno to wyjaśniałem : :)

Kolejnego posta napiszę po drugiej kawie :)

Pozdrawiam,

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

nie ważne czy dolarami czy złotówkami tak czy siak nie możesz przelać z konta polskiego kasy na Paypala chyba, że masz kartę kred. ;)

Ferdek Kiepski mówił - jak nie można, jak można.

Zrobiłem to z karty Visa elektron Inteligo. Chodziło o przelanie na PayPala, a poźniej z niego opłaty za Skype'a.

Bez żadnych problemów.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

tezeusz :

nie ważne czy dolarami czy złotówkami tak czy siak nie możesz przelać z konta polskiego kasy na Paypala chyba, że masz kartę kred lub inna ale nie można normalnie przelewem bankowym :> ale dziwny ten temat nic nie czaje ;)

- - - -
StudioTypo3.com - tworzenie stron w oparciu o TYPO3, aplikacji mobilnych i programów desktopowych. Po ciężkiej pracy zapraszam do odwiedzenia gabinetu kosmetycznego znajdującego się w Rzeszowie na ul. Lwowskiej 6. Więcej informacji o ofercie gabinetu znajdziesz na stronie kamidabrowska.pl, polecam makijaż lub zabiegi na twarz - można się zrelaksować i trochę odmłodzić lub wymalować. Dla facetów też jest kilka zabiegów (depilacja) polecam baaardzo boli ;) ale czego się nie robi dla swojej kobiety.

Pawka: jeżeli ta Multibankowa netkarta działa w internecie jak karta kredytowa (a tak działa ekarta z mbanku) to nie powinno być żadnych problemów z płaceniem przez PayPal. Ja już od pewnego czasu płacę przez niego kartą.

W skrócie: dodałem kartę w profilu (Moje konto->Profil->Karty kredytowe) podając numer i wszystkie wymagane dane i potem wybieram ją przy płaceniu - tyle - wszystko przelicza się automatycznie (z tego co się orientuję to dzieje się to w Twoim banku - przynajmniej ja na wyciągu mam kwotę w $ i przeliczoną na zł - niestety odbywa się to po kursie sprzedaży jak przypuszczam). Automatycznie ściąga z karty i płaci komu trzeba (pojęcie "ładowania konta PayPal" jest mi raczej obce - generalnie tej kasy nie ma na koncie PayPal tylko ona przez niego przechodzi)

Właśnie aktualnie płacę w ten sposób m.in. za hosting na GoDaddy.com - jest nawet możliwość zdefiniowania "PayPalowego" limitu miesięcznego na transakcję z nimi.

Życzę powodzenia i pozdrawiam

Marcin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności