Skocz do zawartości

Ktoś sprzedaje Kave

AQQry

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
czemu nie

jezeli kogos stac na wystawienie aukcji na allegro za 1mln zl to czemu nie

prowizje odpowiednia allegro pobierze

Filantropi. :)

Allegro też musi z czegoś żyć.

zjedźcie mnie jeśli źle pamiętam, ale allegro bierze chyba prowizję tylko do określonej kwoty. Powyżej iluś tam tysięcy chyba jest po prostu większa opłata...

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

allegro bierze prowizje tylko jeśli dany przedmiot a w tym przypadku domena zostanie sprzedana...

Cholera, rzeczywiście.

Opłata za wystwawienie czegoś za milion to ... 2 zł. :)

Byłem święcie przkonany że opłaty na początku też są uzależnione od kwoty :|

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

wtedy przedstawiasz dowody na to że pieniądze nie wpłyneły na twoje konto i po sprawie...

P.S. Psamiętacie jak nie dawno była akcja na allegro że koleś wystawił samochód wart 220 tys. zł bez ceny minimalnej i ktoś go kupił za 22tys. keleś się tłumaczył że nie ma takiego samochodu, że może go sprowadzić i chciał tylko sprawdzić ile by mógł za taki wóz w polsce dostać... sprawa trafiła do sądu i sąd nakazał że koleś ma dostarczyć osobie która wygrała oukcje taki samochód wciągu 30dni a w zamian otrzyma 22tys. :);):D

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

W lipcu zeszłego roku Robert P. z Warszawy wystawił na aukcję w Allegro dobrze wyposażonego jeepa. Licytację wygrał Adam S., który zaoferował za auto najwięcej - 23 100 zł. Transakcja nie została jednak sfinalizowana, bo początkowo oferujący mówił, że zapomniał w swej aukcji dodać ceny minimalnej (na poziomie 30-40 tys zł), a poza tym zepsuł mu się modem i nie mógł tego skorygować przed końcem aukcji.

Chyba chodzilo o tą aukcje?

Pozniej czytalem, ze kilka osob specjalizowalo sie w wyszukiwaniu ofert za 1 zł, bez ceny minilanej np. łódek itp. rzeczy o wiekszej wartosci. W zamian za odstapienie od aukcji żądali np. 300 PLNów :D troche zarobili na nieswiadomych wystawiających.

A jeszcze jedna rzecz mi do glowy przychodzi, rok, czy 2 lata temu domena vodka.com poszla za 3 miliony dolarów, podobno na poczatku zarejstrowana byla w home.pl... ktos ladnie zarobil :P a jakies 6 miesiecy temy ktos nie przedluzyl domeny komputery.pl - srednio wyceniona na 10.000 PLNów, pewnie teraz wiecej jest warta, no ale ustawilem sie w kolejce po nia :) jednak osoba ta przeduzyla w czasie 30 dniowego "postoju domeny". Rowniez okolo 6 miesiecy temu nie zostala przedluzona domena jedna z banków, bodajze reifeisen.pl ... co prawda 5 godzin jej nie bylo, ale sam fakt, ze do tego dopuscili.. ;)

nie wiem czy chodzi o tą aukcje bo tą historię znam z opowiadań kumpli a dane się trochę nie zgadzają... chociaż nie wiem... może.. podobno nawet o tym w TV mówili...

jak nie wiem to nie mowie. bo ploty to sobie mozna wsadzic w ... <_<

ale tu akurat chodzi o ta sprawe ;)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności