Skocz do zawartości

Co lepiej pozycjonować?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Co wg. was lepiej pozycjonować?

Forum - www.forum.gigadownload.net.pl

czy

Download - www.pliki.gigadownload.net.pl (będzie chyba stawiany od nowa na autorskim skrypcie)

mam łącznie jakieś 300 (nie katalogi, nie spamy itd.) linków i nie wiem na jaki serwis przeznaczyć - napiszcie co o tym myślicie :rolleyes:

Popelniasz 2 podstawowe błędy, mieszasz polski i angielski i masz zly tytul.

co do pytania:

Download Gry na konsole, Download Gry PC download Gry, Download Autorskie Gry, Download pliki, Poradniki dla początkujących, Gry PC, Problemy z grami, Poradniki dla początkujących, Poszukiwania skryptów...

To tylko tak, na pierwsze spojżenie.

Masz okolo 10 hasel , daj na każde po 3 linków.

Ale stanowczo radze zdecydować sie na jeden polski język i zmienic wszędzie Download na pobierz.

Albo już wszystko rób po angielsku.

Edyt: po 30 linków.

bo moim celem jest jak najwyższa pozycja jakiegoś serwisu w Google - Forum ma więcej treści i niektórzy wpadają z frazy "max payne dodatki" (bez ") - czy zwiększenie ilości linków o np. 300 (ELITE z LinkMe.pl) zwiększy moją pozycję w Google i będą goście wpadali pod coraz dziwniejszymi frazami? :rolleyes:

czy zwiększenie ilości linków o np. 300 (ELITE z LinkMe.pl) zwiększy moją pozycję w Google i będą goście wpadali pod coraz dziwniejszymi frazami? :rolleyes:

Tak zwiększy Twoją pozycje, pod warunkiem że będziesz te linki dodawał z głową i stopniowo :D Prosta zasada im więcej dobrych linków z odpowiednim anchorem, tym wyższa pozycja Twojej strony na daną fraze. :)

• 4 tygodnie później...

wynajęłem programistę i download będzie na głównej domenie GigaDownload.net.pl (narazie tam nic nie ma :))

forum linkuje już ponad 500 mocnych linków (wiadomo skąd) - domenę główną narazie tylko e-weblink (1 tyś pkt) i kilkaset katalogów qlweb

czy zmieniacie teraz zdanie czy mam robić jak robiłem? :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności