Skocz do zawartości

O spadaniu i wznowszeniu raz jeszcze

siker

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Oczywiscie temat byl juz poruszany. Ale dzis w nocy swieczki w oczach mialem. Wyniki sie przetasowaly spadlem nawet w slowach malo popularnych, stan tak jakby powrocil do poczatku lutego. Przybylo stron w wynikach o okolo 50%. Jak sprawdzam linki to google pokazuje te co mialem w styczniu. Wyprzedzila mnie strona co na msn ma 70 linkow a ja 1700. Mam nadzieje ze od jutra bedzie ok. <nie przeszkadzac ide sie modlic>

Ale co najlepsze na interii nic sie nie stalo.

O jeszcze jedno, konkurencja ma zapisana kopie w google z 28 lutego, ja z 5 marca...

A ja nie będe miał sygnaturki

To, że nagle zanotowałeś taki spadek jest zupełnie zrozumiałe w przypadku G.

Jedna z moich strona na zmiane jest wysoko, a nastepnego dnia jest hen hen daleko... (dodam, że strona jest już troche w indeksie)

Wyprzedzila mnie strona co na msn ma 70 linkow a ja 1700.  

Co nie znaczy, że google musiało zaindeksować wszystkie Twoje linki, które zostały połknięte przez msn

Live Free or Die

coś się chyba pozytywnie ruszyło - adres: https://pozycjonowanie.stron.pl po wielkim spadku był niedostępny dla słowa pozycjonowanie oraz frazy pozycjonowanie stron, a od wczoraj dla pierwszego słowa jest na 44 a frazy 31

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

chyba faktycznie wraca wszystko do normy (tfu żebym nie zapeszył )

a historia pokrótce wyglądała tak:

- "wielki spadek" strona poleciała daaaleko, nawet na nazwę firmy ( nazwa w domenie ) była na 3-4 stronie wyników

- od trzech tygodni pojawiała się co parę dni, zawzwyczaj w godzinach 14-15 na miejscach sprzed spadku, ale zawsze na max 10-15 minut

- przedwczoraj i wczoraj była stosunkowo długo na "starych" pozycjach ( pierwsza strona ), po 3-4 godziny

- dziś jest cały dzień już :)

oby już się więcej nie zmieniała

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

niestety mam złe nowiny - strony w moim google po 30 minutach znowu nie ma.

Nie przesadzaj, 30 minut to nie jest reprezentatywna próbka żeby coś stwierdzić jednoznacznie.

Tutaj potrzeba trochę cierpliwości :mrgreen:

Live Free or Die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności