Skocz do zawartości

Wystąpił błąd

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy raz spotykam się z takim błędem:

Błąd! Nie mogę się połaczyć ze stroną aby pobrać jej tytuł, opis i słowa kluczowe.

Dodawanie kategorii przebiega pomyślnie, jest problem tylko podczas dodawania stron. Mini jest na wersji zmodyfikowanej pod tym adresem www. Co może byś tego przyczyną, ktoś pomoże?

Wielkie dzięki, po przełączeniu na curl wszystko ładnie działa ;)

Strasznie mi się krzaczy ten katalog, mianowicie w szczegółach występuje jeszcze jeden błąd, to znaczy w miejscu gdzie powinien wyświetlać link popularity wywala mi taki błąd:

Fatal error: Call to undefined function socket_create() in /home/.titus/jarcowww/strony.zakladybukmacherskie.waw.pl/otwarty_disp/link_popularity.php on line 129

-------------------EDIT

Sprawę załatwiłem, wycinając link popularity ze szczegółów. Ale jeśli ktoś zna rozwiązanie tego problemu, to proszę o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności