Skocz do zawartości

Jak wykorzystać umiejętności muzyczne w e-biznesie?

lolki

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi sie ze jezeli nie zrobi sobie biustu, nie poprawi twarzy i nie sprzeda sie kilku producentom to na kariere nie ma co liczyc. Teraz kicz jest popularny, albo moze jakis skandalik co by go pokazali w tv ;)

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Może powinien podziałać w sieci komunikacji miejskiej ? mój sąsiad jakiś czas grywał w tramwajach na skrzypcach, wnioskując po tym że pracował tylko godzinę lub dwie a potem cały dzień chodził naprany to musi być całkiem opłacalne zajęcie

Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot.

w okresie wakacyjnym (niestety kończy się) jedzie się do jakiejś mieściny nad morzem (władek, łeba czy inne) idzie się do centrum i się gra. Po 3-4 godzinach stówkę się wyciąga, sam byłem świadkiem jak koleś rzucił 50 PLN

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Moze czas sie na YouTube pokazac?

Skoro video laski, ktora otrzymala 300-kartkowy rachunek za iPhone'a, widzialo juz ponad 450 tys ludzi

i trafila ona az na czolowki lokalnego dziennika telewizyjnego oraz udzielila wywiadu trwajacego prawie 6 minut gadajac jedynie o tej przesylce z AT&T, to moze twoj znajomy tez sie wybije robiac cos bardziej powaznego?

Lolki, też gram na większości instrumentów i podpowiem Ci że jeżeli w ten sposób chciałbym się utrzymywać, stworzyłbym bank muzyki do reklamówek i prezentacji multimedialnych.

Pomysł warty milion, dla Ciebie, od Jeża. ;)

Zrealizuj! (jak zbankrutuję to będę u Ciebie sprzątał :lol: )

Pozdrawiam, J.

Przyznam się, że jestem zaskoczony Waszymi wypowiedziami w tym temacie.

Są ogłoszenia w prasie i internecie pt. "szukamy klawiszowca" - wystarczy się zgłosić. Jeśli kapela dużo koncertuje, pieniądze też małe nie będą.

"Zagra każdą melodię" - można się udzielać jako muzyk sesyjny i brać udział w nagrywaniu płyt dla artystów prowadzących działalność solową.

"Czy wiecie w jaki sposób można je wykorzystać w sieci?" - nie za bardzo rozumiem - sieć można wykorzystać do promocji przede wszystkim, ale sama działalność muzyczna jest prowadzona w świecie fizycznym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności