Skocz do zawartości

Czy posiadanie dwoch kont na PiO jest nielegalne?:D

Lok

Rekomendowane odpowiedzi

jesli osoba posiadajaca 2 konta otworzy wątek i przeprowadzi interesującą dyskusję we własnym gronie, to dopóki mówi do rzeczy nie ma w tym nic złego :)

Uprzejmie proszę o odblokowanie moich 17 zawieszonych kont, chciałabym w końcu pogadać z kimś miłym, przystojnym, inteligentnym i w ogóle :)

Ja znam forum regionalne, które na "klonach" zarabia - ale nie oto w temacie pytano :)

Czasem warto mieć 2 konta np: na forum przema gdzie dostaniesz ostrzeżenie nawet za "oczojebny avatar" :)

Pozdro...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

• 2 tygodnie później...

A wg. mnie powinno być dozwolone pod jednym warunkiem

Ponieważ zakładając taką sytuację:

1. Ja do tej pory zwykła osoba prywatna, użytkownik forum jak każdy inny naglę chcę reprezentować jakąś firmę hostingową (nie mojej własności) - co wtedy mam zrobić?

2. Pojawia się problem, że z czasem wszystkie moje posty z przeszłości będą kojarzone z tą firmą, ogólnie moje konto będzie kojarzone z tą firmą. Następnym problemem jest to, że jakby inny pracownik hostingu chciałby skorzystać z forum to nie czułbym się komfortowo dając mu dostęp do mojego konta. Tak samo w razie zerwania umowy z firmą - dalej będę kojarzony z tą firmą.

3. Inna kwestia - jedna osoba nie może mieć kilku kont na forum, a jedna firma (w kilku osobach) może?

4. A co w sytuacji, kiedy firma ma już swoje konto na forum, ja wchodzę we współpracę z tą firmą, i chcąc nie chcąc nie mogę skorzystać z tego konta forumowego, ponieważ wyjdzie konflikt podwójnych IP na dwóch kontach.

Czyli powinien powstać podział na 'konta dla firm' i 'konta prywatne/osobiste'.

by BlueMan

pisz tak zeby sie za to w przyszlosci nie wstydzic

w zyciu nie mozna niestety sobie konta wyzerowac, trzeba niestety jechac na tym nicku ktory ci rodzice nadali

:]

Używaj Cuilla i Hakii

juz mielismy Direlita/linkorna/aniola

do dzis mi sie w glóce kręci

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności