Skocz do zawartości

Pomocy!

agamak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich! Jestem współwłaścicielem dobrze prosperującego studia meblowego w Olsztynie.Mam gorącą prośbę: ktoś zrobił mojej firmie bardzo brzydki numer i dodał do katalogów obraźliwą opinię na jej temat. Wpisując w przeglądarkę hasło: "najgorsze meble" lub nazwę mojej firmy "studio mebli mak olsztyn" pojawia się szokująca opinia. Bardzo proszę wszystkich posiadaczy takich katalogów o usunięcie tego wpisu. Sprawę zgłosiłam już do UNKiK i mam nadzieję, że pomogą mi odnaleźć tę osobę (prawdopodobnie konkurencyjną firmę). Dziękuję serdecznie za pomoc. Pozdrawiam. Agnieszka Markowska

Cóż. Dodawany prawdopodobnie adderem do syfiastych qlwebów, nie moderowane = brak reakcji i odpowiedzialności. I tak poza robotem nikt tam nie zagląda, a "najgorsze meble" nikt nie szuka. Wyjścia są dwa:

1. Szook może wysłać do administratorów katalogów makro swoich tatuaży, albo zagada ich na śmierć.

2. Olać to i linkować z anchorem "najlepsze meble", walczyć o "meble", zróżnicowanie anchorów już jest.

ps. A może to niezadowolony klient :)

Najgorsze meble na miarę w Olsztynie to Studio MAK

Droga firma która robi fajans i z ludzi idiotów. Nasze motto to złapać klienta (frajera), wydoić z kasy i niech spada durny kretyn. Studio mebli MAK Olsztyn ul. Hanowskiego 9/50

Ajć. Ale opinia. :/

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

Mam nadzieję, że to nie jest żaden klient. Jak to w usługach bywa jedni są bardziej zadowoleni inni mniej, ale uważam, że naprawdę sprzedajemy dobry produkt, dlatego jak zobaczyłam tą opinie, to prawie... zeszłam na zawał :)

Nie sądzę, żeby ktoś był z nas aż tak niezadowolony, żeby robić coś takiego. Bardziej podejrzewam jedną firmę, dla której jesteśmy największą konkurencją, albo jednego pracownika, który niedawno został dyscyplinarnie zwolniony.

Tak czy inaczej ktoś mi chciał zaszkodzić i już trochę mu się udało.

Wiesz według mnie to jest zamierzone działanie konkurencji, po to aby odstraszyć potencjalnych klientów Twojej firmy i dzięki temu zniszczyć jej opinie. W Polsce wystarczy puścić jedna plotkę na temat danej firmy i wszyscy w nią wierzą. Ciekawe czy jak jeden skoczy w ogień to reszta za nim :) W tych czasach konkurencja jest zdolna do wszystkiego :D A czy to jest klient to wątpie, no chyba że zamiast mebli sprzedaliście mu trzy deski zbite na krzyż z gwoździami na wylot :pytajnik:

Jak się nad tym zastanawiam, to coraz bardziej mam na myśli jedną firmę. Ja jestem najmłodszą osobą prowadzącą taką działalność w Olsztynie i wielu tutejszych producentów mebli ma z tego powodu jakiś ból. Udało mi się (ciężką pracą....oczywiście :) ) zdobyć dobrą pozycję na rynku, a niektórzy tutaj istnieją od wielu lat i dalej kręcą się w kółko. Ja zwyczajnie szanuję swoich klientów i ich pieniądze i mam mnóstwo klientów "z polecenia". Jednak kilku z nich ostatnio zrezygnowało z naszych usług przez tą opinię w necie. Buuu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności