Skocz do zawartości

reklamy angielskie na polskiej stronie

Pozycjoner.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Załóżmy że mam polską stronę o tematyce Xbox 360.

Na początku instalacji adsense miałem tylko angielskie reklamy o tej tematyce.

Teraz mam tylko polskie. Jak zrobić żeby były tylko angielskie ? Bo widać że są reklamy zagraniczne targetowane na Polskę...

Sam widziałem wiele stron, gdzie nawet można było wybrać tematykę reklam angielskich jakie mają się wyświetlać na stronie, czyli jest to możliwe...

Według mnie reklama kontekstowa na tym właśnie polega. Reklamy mają być jak najlepiej dopasowane do treści.

Chcesz angielskie reklamy bez kombinowania - załóż angielskojęzyczną stronę o XBox360.

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Nie wiem, czy warto. Nie wiem, czy wyższy CPC z anglojęzycznych reklam zrównoważy Ci niższy CTR. Dodatkowo, obawiam się, że zachodni wydawcy AdWords są bardziej "uświadomieni" i korzystają ze śledzenia konwersji. A właśnie śledzenie konwersji jest podstawą objęcia konta smart pricingiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności