Skocz do zawartości

dziwny blad session_start()

stoq

Rekomendowane odpowiedzi

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /pub/index.php:1) in /pub/index.php on line 1

ok tak wyglada ostrzezenie wypluwane przez php. wrzucilem ten sam kod na 2gi serwer i dziala. pomyslalem ze cos z moim 1 serwerem nie tak wiec odpalilem

<?php

session_start();

$_SESSION['a']=5;

echo $_SESSION['a'];

session_destroy();

?>

wszystko hula.

co Wy o tym myslicie?

czym są funkcje trygonometryczne i jak ich używać?

jakimi prawami rządzi się geometria na płaszczyźnie i w przestrzeni?

jak zruzumieć wielomiany i rozwiązywać zadania w ich zakresie?

ok poszukalem jakoze niecierpliwy ze mnie pacjent,

na jakims forum ktos napisal w ze w jego przypadku problemem bylo kodowanie utf-8 (po zmianie hulalo). ja tez mialem utf-8 lecz u mnie to niepomoglo.

i w koncu chodzilo o edytor. podobno ze niektore edytory wstawiaja jakies niewidoczne znaki na poczatku pliku. ja pisalem w SciTE. co polecacie. wogole co za lol ze gdyby nie zlyky notatnik to bym sobie tak dalej siedzial.

ps. dalej cos dziwnego sie dzieje bo na poczatku strony pojawia sie: ďťżďťżďťż ďťżďťż

ok poszukalem jakoze niecierpliwy ze mnie pacjent,

na jakims forum ktos napisal w ze w jego przypadku problemem bylo kodowanie utf-8 (po zmianie hulalo). ja tez mialem utf-8 lecz u mnie to niepomoglo.

i w koncu chodzilo o edytor. podobno ze niektore edytory wstawiaja jakies niewidoczne znaki na poczatku pliku. ja pisalem w SciTE. co polecacie. wogole co za lol ze gdyby nie zlyky notatnik to bym sobie tak dalej siedzial.

ps. dalej cos dziwnego sie dzieje bo na poczatku strony pojawia sie: ďťżďťżďťż ďťżďťż

notatnik wstawia BOM czyli właśnie te dwa magiczne znaczki, które robią taki sajgon :-) zaopatrz się w Notatnik++, otworz w nim plik Format -> koduj w utf8 bez BOM i powinno być po sprawie :-)

znowu jest problem:

niewyskakuja bledy lecz niedziala mechanizm sesji w explorerze. natomiast w firefox odpala sie wporzo:

www.swapvinyl.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności