Skocz do zawartości

Przepis na szaszłyka

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

No to nie jest ten rodzaj dowcipu, który można było spotkać tutaj jeszcze przed wakacjami :)

siwy dym i full wypas.. a niedawno jak widzialem jakas stronke typu spolecznosciowego na temat kuchni i potraw, to myslalem sobie, kiedy dojdzie do wlasnie czegos takiego, ze ktos se zrobi jaja..

no i prosze..PLUM...wpadlo cos takiego.

ok, z króliczym gównem nie byłoby problemu, z mikrofalami też, z widłami, vegeta itp też nie - problem jest w tym, że:

- nie mam byczych jader

- nie mam krolewskiego orla bielika

- nie mam wody wlasnej roboty

- nie mam czasu

wiec krotkie how-to z zamiennikami z pewnoscia przysporzyloby userow :)

Jak ktoś chce królicze bobki, to moja mama trzyma króliki, widły też załatwię, tylko gdzie ja znajdę byka, jak same krowy na łące się pasą ?

ee co z Ciebie za gospodarz jak masz same krowy? po co komu same krowy bez byków? przecież takie nawet mleka nie dadzą. ;> Byki też muszą jeść....

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności