Skocz do zawartości

Ocencie moja strone

Wozniak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Radeon - "pobawiłem" się trochę Twoim narzędziem i wydaje mi się, że usunąłem trochę błędów ze swojej strony (ale sporo jeszcze zostało). Mam pytanie: czy mogę z niego pokorzystać jeszcze od czasu do czasu? Chciałbym, ile się da, poprawić ją trochę i przy okazji: uczę się SEO.

z góry dziękuję i pozdrawiam,

Marek R

https://www.mia-ny.com

PS - SEO dla mnie nie jest celem samym w sobie, tak samo jak Joomla - po prostu potrzebuję tego, by publikować w int. swoje takietam.

--

--

mia:ny - Nowy Jork dla turystów

Super!

Pozwól w takim razie, że optymalizacje swojego mia:ny zacznę od... urlopu;))

Tak przy okazji: wiem, że Precle to jest lukier i na poczatku musze strone zoptymalizować (część mogę, część trudniej, bo to Joomla) ale moja kobieta śmieje się, że jestem grafoman - więc właśnie pomyślałem, że precle - to coś w sam raz dla mnie;))

pozdrawiam,

Marek R

--

--

mia:ny - Nowy Jork dla turystów

hehehe - to nie jest moje narzędzie (tzn. ja go nie stworzyłem) - po prostu znalazłem go kiedyś w sieci i dodałem do ulubionych ;) nie widzę żadnych przeszkód abyś nadal go używał póki istnieje.

DZIĘKI za namiary ;) Nie znałem tego a widzę, że bardzo mi się przyda :) Też poszło do ulubionych ;)

404.tf

Zanim zaczniesz pozycjonować sklep zastanów się nad jego przebudową. Aktualnie nie zachęca do zrobienia zakupów:

- reklamy google w sklepie?

- brak widocznych i wyraźnych przycisków koszyk

- akcesoria kuchenne "0" - sic!

...

Z pewnością wiele więcej zyskasz nieco przerabiając cały sklep.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności