Skocz do zawartości

Jak dobrze wykorzystać unikalny content

Snapshot

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem piękne źródło unikalnego contentu. Kilka tysięcy (a może znacznie więcej, jeszcze nie 'wygenerowane' do końca) stron po ok 100kb tekstu. Chcę to wykorzystać jako zaplecze. Myślałem, aby podłączyć do tego coś z wymiany linków, ale dochodzę do wniosku, że chyba trochę szkodadawać komuś linki z tak dobrej treści. Czy myślcie że bez podlinkowywania takie zaplecze mimo wszystko będzie miało dobrą moc? Co radzicie?

Cięcie layoutów do xhtml/css, programowanie w jQuery

Piosenki i muzyka z reklam tv

a spam zawsze będzie spamem i jak Cię ktoś podp..y do google bana i tak dostaniesz. Podlinkuj zaplecze z tym contentem, daj na nim swoje linki i możesz też podpiąć jakiś system wymiany ale czy bedziesz chciał to juz zależy od ciebie. Prawde mówiąc to w większości systemów wymiany dostajesz tyle ile włożysz. Jak dodasz g... to otrzymasz g...

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

jak content generuje się sam to jak mamy to inaczej uznać? Czy to jest wartościowe? Czy ty człowiek chciałbyś czytać te informacje i czy by Cię interesowały?

Jak pisałem wcześniej treść jest 'generowana'. Nie w sensie generowania tekstu. Po za tym tekst jest użyteczny.

Tekst się nie generuje (żadne synonimy i takie tam), a jest on pobierany z pewniego źródła, które nie jest indeksowane, więc tworzy to unikalny content dla google.

pewnie jakies pismo online z platnym dostepem :)

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

1. Bez podlinkowania zaplecze nie ma żadnej mocy.

Więc zacznę ostro linkować. Oczywiście nie dostając filtra (choć pozycja zaplecza nie jest ważna)

2. Bojąc się, że ktoś Ci ukradnie pomysł nic nigdy nie zrobisz.

Dlaczego tak uważasz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności