Skocz do zawartości

Przekierowanie nieprzenoszące mocy

AdamAGP3

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie przekierowanie nie przenosi mocy? Zrobiłem sobie coś takiego mam chcę linkować stronę, ale nie chce przekazywać jej mocy, bo mam tam inne linki pozycjonujące, poza tym che uniknąć wzajemnego linkowania (to nie żadna wymiana! tylko moje prywatne zwykłe strony.). Linkuję do innej strony serwisu z przekierowaniem, która jest zablokowana dla robotów w robots i meta. To wystarczy?

Ktoś powie, czemu sobie nie dam nofollow? Dałem, ale nie do końca wierze w jego 100% skuteczność. Poza tym nie wiem, czy taki link nofollow, także google liczy do ogólne liczby linków wychodzących ze strony.(im mniej tym lepiej;), nie mówiąc już linkowaniu wzajemnym.

Link w JavaScript - coś takiego pokroju:

<a onclick="document.location='https://stronka/';">Link</a>

Ewentualnie document.location.href zamiast document.location, nie wiem jaka jest między nimi różnica dokładnie bo w JS znam tylko podstawy, ale zwykle jedno i drugie działa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności