Skocz do zawartości

to wszystko to pierdoły

beha

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnimi czasy jak zaczałem interesować się pozycjonowaniem (tydzień dwa więc jestem raczej a raczej napewno zielony ale...) zacząłem się przekonywać że wszystko to po prostu pierdoły. Przeczytałem tyle sprzecznych opini, mam wrażenie że nikomu nie zależy na ujawnieniu prawdy. zresztą po co. Założę sie że indeksowanie działa na tak prościutkich zasadach że głowa mała. Tylko twórcom google zależy na upowszechnianiu opini o niezawodności i szybkim, wykrywaniu spamu. Często się czyta że coś jest spamem, a zaraz potem opinia że mam tak od dawna i jestem pierwszy itp itp...Spędziłem kilka lat na pisaniu algorytmów sztucznej inteligncji i sieci neuronowych i wiem że często ludzie nie rozumiejąc na jakich prostych często zasadach coś działa są skłonni przypisywać temu nieistniejące cechy. I chyba podobnie jest z google, jedynym problemem mogą być życzliwi... Gdyby podczas indeksowania google miałaby się zajmować tyloma niejednoznacznymi rozmytymi rzeczami, to taka częsta indeksacja chyba nie byłaby możliwa...Zresztą to co gadam to też pierdoły...więc nie bierzcie tego tak do końca na poważnie...

...

https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic398.html 8)

Jak czytam część publikacji to oraz Polskich forum to sprawa pozycjonowania może się taka wydawać.

Chaos sprzeczne informacje ,specjalne wprowadzanie ludzi w kanał 8)

To wszystko co dzieje się na necie to w wiekszości taka popelinka bo ktoś kto wie 70%( 100% wiedzą wyszukiwarki ;) ) to nikt niechce się podzielić się wiedzą wręcz wiekszość rozsypuje dalej popelinę chaos jest sprzymierzencem pozycjonerów 8)

Część ludzi chowa nawet swoje strony olaboga ;) żeby ktos nie podpatrzył ;););)

Żebyś się nie martwił tymi publikacjami proponuje kup sobie drugą domenę albo ze dwie i potestuj sam potrzebujesz z 9 miechów ale efekty i techniki przetesujesz sam i bedziesz miał jasność własną

Pozdrawiam

Ps.Mogę ci powiedzeć tyle trafiłes na dobre forum są tu osoby co się znają naprawdę

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

hmm..

pewnie sie naraze teraz niejednemu seo, ale ja po prostu uwazam ze "pozycjonowanie" to nie jest jakas wyrafinowana sztuka, w ktorej czlowiek sie siluje z algorytmem na inteligencje.

to po prostu kilkanascie dobrych zlotych zasad opisywania i tworzenia swoich stron. a indeksacja jest bezstronna i dokladna tak jak to mozliwe. masz strone o czerwonych motylach? to bedziesz wyskakiwal na pierwszej stronie pod tym haslem. w samym kodzie strony zatem niewiele da sie namieszac, a za spam karza. jedyna technika "czarnomagicznego" pozycjonowania jest umiejetny cloaking, ktory przynosi b. dobre efekty, ale kosztem ryzyka.

i tyle.

"i can handle it without linking :)"

hmm..

pewnie sie naraze teraz niejednemu seo, ale ja po prostu uwazam ze "pozycjonowanie" to nie jest jakas wyrafinowana sztuka, w ktorej czlowiek sie siluje z algorytmem na inteligencje.

to po prostu kilkanascie dobrych zlotych zasad opisywania i tworzenia swoich stron. a indeksacja jest bezstronna i dokladna tak jak to mozliwe. masz strone o czerwonych motylach? to bedziesz wyskakiwal na pierwszej stronie pod tym haslem. w samym kodzie strony zatem niewiele da sie namieszac, a za spam karza. jedyna technika "czarnomagicznego" pozycjonowania jest umiejetny cloaking, ktory przynosi b. dobre efekty, ale kosztem ryzyka.

i tyle.

1.Zupełnie się nie zgadzam 3 tygodnie temu robiłem siłowanie z google na słowo szlabany dostałem na początku tak w du.... ;) ze strona spadała co wizyte robota niżej co 24 godz. :!: po wstrzymaniu operacji i zamianie operacji na inna nastapiła wygrana.

2.Filtry są przykładem jak można się pomocować

3."Czarnomagicznych"-technik nie stosowałem raczej inne bo szkoda spaść na długi czas

4.Błedem popełniamym przez wszystkich jest -Ja chcę mieć wyniki szybko nikt nie chce czekać :!: :!:

8) Przykład siłownia i sterydy poco pakować 8 lat jak można wsypac koks i mieć efekt za 3 miesiące 8)

Lepiej rok się pomęczyć a mieć wynik trzeba też pamiętać że wyszukiwarki zmnieniają algorytm wieć ciągle trzeba być czujnym

To cięzka dłubanina ale własne testy są przyjemne tylko bardzo czasochłonne.

W Polsce prawdziwa wojna rozgrywa się o sex i smsy tam w rankingach trwa nieprzerwanie wojenka

Pozdrawiam życzę miłej pracy

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

"nie zgadzasz sie", ale w odpowiedzi chyba nieswiadomie "sie zgadzasz" -

"po wstrzymaniu operacji i zamianie operacji na inna nastapiła wygrana."

no wiec wlasnie! czyli ze stosowales operacje, ktora w tych "zlotych radach" sie nie miescila i wymieniles na taka, ktora tam zapewne jest. ja nic nie mowilem o czasie, przeciwnie - jesli robisz pozycjonowanie "full legit", to musisz sie opierac na czasie, bo czas = np.linki. i nie ma tu zadnego mocowania... nie na darmo wszyscy mowia ze najwazniejsza jest tresc. Bo jest najwazniejsza! I o tym chcialem powiedziec. jesli masz dobra tresc o czerwonych motylach, zlapiesz linki od innych pasjonatow motyli, google cie doceni i i tak bedziesz numero uno. A jesli chodzi o strony biznesowe - to kwestia tzw. umiejetnej prezentacji. Ale bez jakichs cudownych sztuczek... w komputerach nie ma cudownych sztuczek.

skoro pozycjonowales pod 'szlaban' to sie nie dziw ze szlaban dostales :PPP

cloaking - skoro nie stosowales to skad wiesz jak to jest z tym spadaniem? a moze to tylko taka plotka puszczana przez tych ktorzy cloakuja, bo nie chca zeby inni sie do nich przylaczali?

algorytm - samego algorytmu wcale nie zmieniaja, tylko go ulepszaja pewnymi dodatkami (uczulaja na niektore rzeczy). radze poczytac wczesne teksty googleguya.

pozdrawiam

"i can handle it without linking :)"

masz racje pozycjonowanie nie jest jakims wymyslem ciezkim do zrobienie ale zeby sie tym zjac musisz miec swiadomosc kilku rzeczy ;)

1) skladni <html> lub innych jezykow skryptowych i jak ich uzywac pod wyszukiwarke

2) miec cierpliowsc

3) byc systematycznym

4) czasmi mam wraznie ze pozycjonowanie czesciej polega na zdobywaniu wiedzy niz na jej wykorzystywaniu w stopniu 70% na 30%

Laczac to w jedna calosc poswiecasz na to chcac nie chcac sporo czasu. I to jest cala filozofia pozycjonowania. A ze robi sie mitologia to wynika z tego ze czesc ludzi jesli tylko cos pozna zaraz mysli ze jest najlepsza na swiecie (tacy ludzie w tej branzy nie maja co szukac)

Check email deliverability tool Maildog

"nie zgadzasz sie", ale w odpowiedzi chyba nieswiadomie "sie zgadzasz" -

"po wstrzymaniu operacji i zamianie operacji na inna nastapiła wygrana."

no wiec wlasnie! czyli ze stosowales operacje, ktora w tych "zlotych radach" sie nie miescila i wymieniles na taka, ktora tam zapewne jest. ja nic nie mowilem o czasie, przeciwnie - jesli robisz pozycjonowanie "full legit", to musisz sie opierac na czasie, bo czas = np.linki. i nie ma tu zadnego mocowania... nie na darmo wszyscy mowia ze najwazniejsza jest tresc. Bo jest najwazniejsza! I o tym chcialem powiedziec. jesli masz dobra tresc o czerwonych motylach, zlapiesz linki od innych pasjonatow motyli, google cie doceni i i tak bedziesz numero uno. A jesli chodzi o strony biznesowe - to kwestia tzw. umiejetnej prezentacji. Ale bez jakichs cudownych sztuczek... w komputerach nie ma cudownych sztuczek.

skoro pozycjonowales pod 'szlaban' to sie nie dziw ze szlaban dostales :PPP

cloaking - skoro nie stosowales to skad wiesz jak to jest z tym spadaniem? a moze to tylko taka plotka puszczana przez tych ktorzy cloakuja, bo nie chca zeby inni sie do nich przylaczali?

algorytm - samego algorytmu wcale nie zmieniaja, tylko go ulepszaja pewnymi dodatkami (uczulaja na niektore rzeczy). radze poczytac wczesne teksty googleguya.

pozdrawiam

Zmiana operacji =zdjecie ok 400 linkow zewnetrznych 4 dni i powrót na 5 miejsce a teraz 1

pozycjonowalem na szlabany

Claockingu nie stosouje na swojej domenie

Zastosowalem na domenie zaprzyjaznionej firmy która jest u mnie hostowana

Domena lezy na łopatkach

Claocking jest niepotrzebny jesli masz czas na pozycjonowanie

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności