Skocz do zawartości

[Sprzedam] Punkty Linkor (~200k) Bardzo Tanio

missiek

Rekomendowane odpowiedzi

Wynajme 197908 punktow w systemie linkor. Ilosc punktow mozna zobaczyc na zrzucie ekranu: https://img169.imageshack.us/my.php?image=zrzutba5.jpg

Daje dostep do konta. Mozna wiec sobie dowolnie zarzadzac swoimi linkami.

Co daje taka ilosc punktow?

Odpal google i sprawdz ktore miejsce zajmuje strona webplus.net.pl na takie frazy jak:

"darmowe komponenty"

"darmowe forum dyskusyjne"

"darmowe forum"

"darmowe fora".

Przy czym na fraze "darmowe fora" zaczalem pozycjonowac kilka dni temu i na chwile obecna jestem w pierwszej piatce wynikow.

Tymi punktami spokojnie mozna obdzielic klilka serwisow na kilka fraz.

Interesuje mnie niska jak za taka ilosc punktow cena 300zl/m-c za cala paczke. Umiejetnie wykorzystane punkty moga przyniesc wieksze zyski. Przy dluzszej wspolpracy mozemy ponegocjowac nizsza cene.

Nie mam mozliwosci wystawienia faktury, lecz na Twoje zyczenie moge wystawic aukcje na allegro. Mam tam konto z prawie 300 komentarzami w tym 100% pozytywow. Daje to gwarancje pelnego zadowolenia. :)

Kontakt:

Piotr Zadrożny

admin[at]webplus.net.pl

GG 7294985

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności