Skocz do zawartości

Nowy moderowany mini

Colin

Rekomendowane odpowiedzi

Mam prawo wpisywać taki tytuł strony, jaki chcę.

Nie chcę mieć nic wspólnego z black-hat SEO, ukrywaniem linków, presellami, sztucznymi schematami linkowania, celowym wpisywaniem złych tytułów itp.

Katalog stron WWW – jeden z rodzajów organizacji adresów i kategoryzacji stron internetowych. Moderowane ręcznie zbiory adresów internetowych, grupowane tematycznie.
Katalogi służą do kategoryzacji stron, nie do pozycjonowania.
Tytuł – wyraz identyfikujący jakiś utwór, np. dzieło sztuki, prace konkursową, książkę, wypracowanie, wydarzenia, artykuł, piosenkę, publikacje, projekt itd.

Tytuł spełnia rolę identyfikacyjną i porządkującą, przez co powinien być unikalny, a często niesie z sobą również dodatkowe informacje w zależności od roli, jaką utwór spełnia: np. może przyciągać uwagę odbiorcy, informować o prezentowanej treści lub nawet wprowadzać w jej nastrój.

"Pozycjonowanie" raczej tytułem strony nie jest.

Rozumiem o co Ci chodzi - i też czasami zmienię anchora.

ALE

Jeśli wszysce moderatorzy tak robią to katalogowanie=filtr w G na najważniejsze frazy - tytuł strony.

Też myśle, że cała podkategoria z anchorami np. "pozycjonowanie stron" nie jest dobre, ale IMHO wymóg że musze być tytuł strony też nie jest najlepszym rozwiązaniem.

Jeśli wszysce moderatorzy tak robią to katalogowanie=filtr w G na najważniejsze frazy - tytuł strony.

Zrób wartościową stronę z dużą ilością unikalnych treści, poczekaj kilka miesięcy, później dodaj do katalogów, możesz nawet po 500 dziennie. Filtra nie dostaniesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności