Skocz do zawartości

Czy zlecenie zostało wykonane?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam pytanie jedna miła osoba z forum, próbuje wypozycjonować stronę www.csn.pl - haslo wycieraczki.

Wg. mnie do tej pory nie jest to zrobione.

Nie wątpię w jej fachowość. Może pozostaje zmiana metody.

Do tej pory jedynie co udało się uzyskać to kilknaście wpisów w DC na 1 miejscu. Jednak moje google i znajomych ( ok. 10 ) wyrzucają na I sze miejsce inną firmę. W statystykach też nie ma wejść z googli.

Umówiłem się na pełne wynagrodzenie jak strona bedzie na pozycji 1 - 3.

Moim zdaniem nie zostało wykonane zlecenie. Czy zgodzicie sie ze mną?

Pozdrawiam

Zbigniew

Pozycja winna się ustabilizować więc zlecenie wykonane.Trzeba poczekać jak to z pozycjonowaniem

Z tym umówieniem się na 1-3 to balansowanie na ostrzu noża 8)

Żart

A jak wszyscy teraz bedziemy pozycjonować wycieraczki to bedzie kicha.

I szanowny klient zapłaci pozycjonerowi 10x wiecej

Sorry za ponury żart

Zarówno klientowi jak i Zleceniobiorcy nie radził bym stosować takich widełek 8)

Bedzie dobrze

pozdrawiam

Trochę to tak bywa jak się dmozikami pozycjonuje :D (bez rozwijania tematu OT)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

hl=pl sie nie liczy

na etapie zawierania umów o pozycjonowanie w google właczałbym parametr hl=pl jako istotny o ile zlecenie przewidziane jest na pozycjonowanie polskiego słowa dla polskiej strony

nie radził bym stosować takich widełek

w pełni popieram ale być może tu wysokość wynagrodzenia uzależniona jest od osiągniętej pozycji więc nie mozemy gdybać

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

kill bill napisał: 

nie radził bym stosować takich widełek 

w pełni popieram ale być może tu wysokość wynagrodzenia uzależniona jest od osiągniętej pozycji więc nie mozemy gdybać

To jak sie umawiac na pozycjonowanie? Watpie by jakis klient zgodzil sie placic bez efektu - czyli "widelek", np. strona w pierwszej 10-tce wynikow.

no nie wiem - google ustawia jako domyslne

<edit>

pewnie mailes na mysli Szukaj na stronach kategorii: Polski czyli parametr lr=lang_pl

</edit>

Tak - mea culpa :)

-> LinkVault <- nowy system wymiany linków statycznych

Kup linki <- dobre ceny, duży wybór

Katalog stron - PR4, SEO friendly, ponad 1000 wpisów ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności