Skocz do zawartości

Projekt poważnej strony

karczoch14

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Proszę o ocene tego oto projektu graficznego, mimo że jest on jeszcze nieskończony chciałbym wiedzieć

czy idę w dobrą stronę, ponieważ napracowałem się trochę przy tym co teraz jest zrobione, wolę teraz ,,zamknąć"

projekt jeżeli okaże się on mało atrakcyjny wizualnie, niż zamykać go gdy będzie już skonczony.

Krytyka także mile widziana ;)

PS: Jeżeli znajdziecie jakieś literówki, to proszę nic o nich nie pisać, bo w oficjalnej wersji tekst i tak zostanie zmieniony. Chodzi mi tylko o stronę graficzną, dobór koloru czcionek, oraz ogólną estetykę.

LINK DO STRONY

Pozdrawiam

Mało skomplikowana grafika ale przyjemna dla oka. Wywal tylko te czarne paski na dole strony i z menu po lewej te szare "podświetlenie".

Ogólnie dobrze by było coś jeszcze do tego dorobić bo tak pustawo, zwłaszcza w topie. No i czemu tak wąsko?

Najwyższej jakości strony internetowe można zamówić w firmie Invini.

Spodziewałbym sie raczej czegoś bardziej "odlotowego", atrakcyjnego, odważnego.

Wiele razy przytaczany już był na forum projekt strony https://www1.mug.pl jako przykład bardzo ciekawego rozwiązania. Inny dość ładny choć nie pozbawiony wielu błędów to https://adweb.pl

Takie projekty pokazują możliwości i kreatywność zespołu projektantów i jeśli miałbym coś radzić to pójście raczej w taki typ strony.

Co do projektu to:

- mało zrozumiałe hasło reklamowe

- nieco mały font

- smutne nieco kolory

Faktycznie projekt jest w mocnej fazie początkowej a zazwyczaj szczegóły nadają smaczku. Chętnie zobaczę skończoną stronę główną.

Tylko problem jest taki że właśnie większość firm zajmujących się projektowaniem stron, ma projekty zrobione w html-u i wydaje mi się że jest on jednak bardziej przejrzysty, a to że agencja interaktywna MUG ma swoją stronę, można powiedzieć w 3d jest powodem tego że ona zajmuje się 3D głównie.

PS: Trochę zastanawiam się także nad jakimś projektem we flashu ze strony templatemonster ale nie mam na oku nic konkretnego.Jakbyście mieli jakieś sugestie co do najbardziej pasującego projektu z tej strony to proszę podawać linki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności