Skocz do zawartości

Witam wszystkich

Lucider

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, trafiłem tutaj z Google, ponieważ od ponad roku szkolę się w sztuce pozycjonowania i potrzebuję jakiegoś rzetelnego źródła wiedzy jak pozycjonować skuteczniej, co naprawdę ma znaczenie, jak pozycjonuje się na więcej niż jedno słowo kluczowe no i sądzę że po drodze nauczę się innych przydatnych rzeczy :D

Mój największy sukces to pozycja pierwsza dla docelowej frazy, potem była druga, ale w miarę postępów brałem coraz trudniejsze strony do wypozycjonowania, więc trzeba się podszkolić, aby sprostać nowym wyzwaniom ;)

Naprawdę nie ma się czym chwalić, bo strona już nie istnieje i nie widnieje w wynikach, ale była to fraza "zarabianie" i "zarabianie w internecie" (kiedyś jak wielu wszedłem niepotrzebnie w marność GPTR ;) ), z obecnych w internecie na dzień dzisiejszy stron, wypozycjonowałem www.bournemouth.pl na 1. miejsce ("bournemouth") dla polskich stron i 5 miejsce ogólnie (cel to top3), no i moją stronę z sygnaturki na kilka fraz w top20 i top10 (samo słowo "firefox" niestety dopiero na 76 miejscu, ale to i tak awans od wczoraj o jedno miejsce :D )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności