Skocz do zawartości

Skopiowanie artykulow

Dmn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mnie również interesuje temat duplicate... Wypowiedzcie się może więcej z doświadczenia - kiedy powielenie poszczególnych artykułów czy ofert będzie niebezpieczne. Z doświadczenia moge powiedzieć że mając stronę z ofertami/artykulami tematycznymi te same oferty publikuje na 3 stronach oraz na subdomenach (pozycjonowanych na bardziej szczegółowe frazy) i jak narazie G mnie nie uraczyło prezentem w postaci duplicate...co nie znaczy że nie obawiam się tego...

Firma w której pracuje kilkadziesiąt tysięcy najlepszych ludzi z branży nie wzięła pod uwage tego że ktoś może kopiować czyjść tekst i pdawać źródło.

Jakby było tak jak piszecie to już zbanowane były by wszystkie serwisy informacyjne świata.

Ochłońcie panowie trochę a nie z kolejnym postem powstają nowe teorie.

Pamiętaj także o odpowiednich prawach do artykułu,

by oni (tamta strona) nie puścili dalej tych artów.

:hi:Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka. ~ Samuel Butle. Zerknij na: Wyszczekany.pl :hi:

Jeśli ktoś zrobi dokładna kopię to trzeba najpierw odszukać autora, jeśli nie pomogą prośby to można duplikat zgłosić przez specjalny formularz do Google.

Weryfikacja następuje przez porównanie daty pierwszej indeksacji.

Gorzej jak kopia poddana jest małym zmianą, wtedy trzeba im zwykłą pocztą wysłać wypełniony formularz, a i tak nie ma pewności, że wyrzucą duplikat.

Przyłączcie sie do gry:

logo.jpg

Ja bym nie dawala swoich tekstow i to bynajmniej nie ze wzgledu na duplicate content.

Jesli uwazaja Twoje teksty za wartosciowe niech Cie poprosza o napisanie dla nich tekstow gdzie bedzie czarno na bialym,

ze Ty jestes autorem, bedzie bezposredni link na Twoja strone i oczywiscie nie za darmo.

Moim zdaniem to oslabi pozycje Twojej strony i Twoja jako autora.

Prosba o wszystkie teksty moim zdaniem zakrawa o paranoje.

Jesli tworzysz cos unikalnego wolisz sciagac bezposrednio ludzi do siebie niz dawac komus prawa do publikacji w zamian za linka.

Danie praw do wszystkich tekstow na stronie w moim odczuciu to akt desperacji i braku szacunku do siebie.

no pewnie ze nie dam wszystkich tylko obawiam sie jednego. To jest znana firma i podejrzewam ze jak im nie dam tekstow to napisza cos po swojemu tanim kosztem(niewiele bedzie sie to roznilo od moich artykulow bo pewnie beda sie wzorowac) a ja nie bede mogl nic zrobic...

Aerozole Pojemniki aerozolowe Produkcja i napełnianie aerozoli

Samochody Beach Buggy

zgodz sie na czesc artkow w zamian za reklame, ja bym olal linki gdzies na dole, link/banner ma byc w widocznym miejscu, jasno i wyraznie kto jest autorem tekstu. do tego nie wszystkie od razu. dawaj je np jeden artek co kilka dni. nie obawaj sie za bardzo duplikatu, ewentualnie mozesz poprzerabiac im te teksty. ja mam dwie strony od ponad roku na tej samej bazie, obie w top 10, zaindeksowane 50tys i 7 tys podstron i nie zadna nie ma duplikatu, wiec przestaje w to wierzyc. jedna strona jest w necie rok, ta z 50tys 5 lat. tyle tylko ze ta mniejsza dodatkowo ma linki do tej starszej.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Jeśli ktoś zrobi dokładna kopię to trzeba najpierw odszukać autora, jeśli nie pomogą prośby to można duplikat zgłosić przez specjalny formularz do Google.

Weryfikacja następuje przez porównanie daty pierwszej indeksacji.

Gorzej jak kopia poddana jest małym zmianą, wtedy trzeba im zwykłą pocztą wysłać wypełniony formularz, a i tak nie ma pewności, że wyrzucą duplikat.

A gdzie jest ten formularz bo nie moge znalezc?

Aerozole Pojemniki aerozolowe Produkcja i napełnianie aerozoli

Samochody Beach Buggy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności