Skocz do zawartości

Strona informacyjna o Bułgarii

kalinowski

Rekomendowane odpowiedzi

tylko w miejscach gdzie jest generowany dynamicznie przez php to w podglądzie nie robi już takiego wrażenia
- można i dynamicznie generować ładny kod - wystarczy trochę się postarać, użyć trim i "\n".

Co do strony:

- ta modelka w topie - narciarskie gogle, płaska jak deska, nie podoba mi się ona

- tło strony zbyt mocno kontrastuje z treścią

- przydałby się hover w linkach i menu

- w menu zbyt mała czcionka

- stronę śmiało można poszerzyć

- ".: INFORMACJE" - nie lubię takich ...:::: trików ani nagłówków pisanych kapsem - za bardzo podchodzi pod strony dla super ziomuufff

- "urs średni: 1,9536" - jest zły (no mojej stronie aktualnie pokazuje 1,8252). Masz coś nie tak z wtyczką :)

- treść słabo ostylowana: jeden kolor, mała czcionka i zbite wszystko - wzrok się gubi na stronie

- nie podoba mi się belka z menu poziomym, a konkretnie czarny border. Menu nie zajmuje całej szerokości, można zblurować i wrzucić w top

- może się mylę, ale odradzam używania spacji i podkreśleń w linkach - zalecam do oddzielania słów myślnik, a liczb przecinków, radze też unikać dużych liter oraz znaków polskich i specjalnych, czyli nie coś w tym guście:

twojastrona/newsy_Największe przejście graniczne z Bułgarii z Turcją_24.html

u mnie wyglądało by tak (wystarczy prosta funkcja konwertująca oparta na wyrażeniach regularnych):

twojastrona/najwieksze-przejscie-graniczne-z-bulgarii-z-turcja,24.html - są jeszcze względy estetyczne, składnie tytułu pomińmy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności