Skocz do zawartości

[KRAKOW] Spotkanie SEO :)

`g

Rekomendowane odpowiedzi

Zdarza się. Reszta dopisała. :-)

Najbliższe spotkanie w najbliższy wtorek, 25 września, godz. 18:00, RE, ul. Św. Krzyża.

Z zamysłu, spotkania krakowskie mają być regularnie.

Pozdrawiam, J.

@starling:

Zapraszamy. Spytaj pozostałych chłopaków, ja fizycznie nie za bardzo dam radę, ale mam namiary na noclegi po 30-50 zł i w tym samym pensjonacie nocuje 20 pięknych kobiet. ;-)

Pozdrawiam, J.

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zdarza się. Reszta dopisała. :-)

No niestety tak wyszlo :), ale doslownie jakbys 12h wczesniej do mnie napisal to bym sie zjawil :)

PS

Czas spac juz, po prawie 10h drogi :/, dopiero co z zakopca na pomorze wrocilem(jak ja kocham polskie drogi i ich remonty!)

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Wiem, że mieliśmy się spotykać co wtorek, ale niestety nie dam rady przyjść w najbliższym czasie.

W sobotę w nocy przyszedł na świat mój malutki (1160 gram) synek, który urodził się o 1,5 miesiąca przed terminem i spędzę ten czas w szpitalu razem z żoną.

ps. Jeż - chciałem Ci wysłać PW, ale masz pełną skrzynkę. Niestety muszę odmówić tego, o czym gadaliśmy, że dla Ciebie zrobię, bo przez najbliższy miesiąc nie będę raczej miał ochoty i sił na pracę, a nie chcę byś niepotrzebnie tracił czas czekając, aż się za to wezmę. Lepiej od razu poszukaj innej osoby.

ehhh nie zagladam do tego dzialu i przespalem :] Piszczie jakie PW jak bedzie cos w Kraowie albo na Slasku :rotfl:

postaram sie jutro wpasc, gdyby nie Jez to bym nawet nie doczytal ze co tydzien sa spotkania, oj starzeje sie intru, starzeje sie ;]

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Innymi słowy do jutra Rafał. ;-)

Dla niedoinformowanych, Intruder przyjdzie z Agą /dla niedomyślnych - ze swoją dziewczyną ;-)/ dlatego bierzcie dziewczyny/żony/kochanki, coby się dziewczyna nie zanudziła i mogła w swojskim towarzystwie pogadać o fryzurach i kosmetykach ;-).

Do wtorku - 18 - RE - św. Krzyża.

Pozdrawiam, J.

@jeż - rozmawialiśmy o przeniesieniu na środę. Zróbmy szybką ankietę, kto za środą, kto za wtorkiem.

Dzięki za wczorajsze spotkanie. Normalnie koszmary nocne miałem, że mamy 30 lat rządów pisu :) Obudziłem się spocony więc proponuję: na następnych spotkaniach nie poruszamy tematu polityki ;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności