Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony o tematyce podróżniczej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jestem tutaj nowy :-) Mam na imie Konrad i wielką chęc z pozycjonowania mojej stronki podrozniczej. Dotychczas udało mi sie wypozycjonowac moje inne strony, strone o tematyce snowboardowej (google, miejsce 3) oraz strone klubowa Calibra Team (przewaznie w kazdej wyszukiwarce miejsca 1-3). Teraz staram sie poradzic sobie z strona podroznicza, dla ktorej slowem kluczowym jest "podróże". Jednakze nie udaje mi sie to, strona widziana jest na dobrej pozycji w wyszukiwarkach pod hasłem "pory roku" natomiast pod "podróże" juz nieciekawie jest, wlasciwie nie moge sie jej doszukac. Ponizej wklejam kod, moze poprawicie moje błędy i naprowadzicie co zmienic, aby zmienic stan :-) Bylbym bardzo wdzieczny, za kazda podpowiedz bardzo dziekuje.

<HTML><HEAD>

<title>Podróże .: Cztery Pory Roku - podróże s± nasz± pasj± :.</title>

<!--podróże, podroze, turystyka, polska, po polsce, wyjazdy, podrozowanie, podroze po Polsce, autoweekend, zwiedzaj Polske, zwiedzanie Polski, poznaj kraj, poznaj polske, zakopane, kondi, kondi@anetka, podroznik, milosc, zdjecia z podrozy, travel, autostop, voyage, cztery pory roku, pory roku, wiosna, lato, jesień, zima, kraków, zakopane, krynica, chorwacja, wyspa hvar, hvar, wakacje, pieniny, małopolska, album zdjęć, zdjęcia, fotografie, albumy fotograficzn---> 

<META HTTP-EQUIV="Content-type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-2">

<title>Podróże .: Cztery Pory Roku - podróże s± nasz± pasj± :.</title>

<!-- "Podroze - Cztery Pory Roku" -->

<meta name=keywords content="podróże, podroze, turystyka, polska, po polsce, wyjazdy, podrozowanie, podroze po Polsce, autoweekend, zwiedzaj Polske, zwiedzanie Polski, poznaj kraj, poznaj polske, zakopane, kondi, kondi@anetka, podroznik, milosc, zdjecia z podrozy, travel, autostop, voyage, cztery pory roku, pory roku, wiosna, lato, jesień, zima, kraków, zakopane, krynica, chorwacja, wyspa hvar, hvar, wakacje, pieniny, małopolska, album zdjęć, zdjęcia, fotografie, albumy fotograficzne">

<META NAME="Description" CONTENT="Podróże,Turystyka,Autoweekend. Strona po¶więcona wspomnieniom z podróży po najciekawszych zak±tkach Polski i Europy oraz innym atrakcjom, zamkniętym w kadrze aparatu fotograficznego.">

<META NAME="Author" CONTENT="podróże, turystyka">

<META http-equiv="pragma" content="no-cache">

<META name="distribution" content="global">

<META name="rating" content="general">

<META name="page-topic" content="PODROZE, 4 PORY ROKU, TURYSTYKA, AUTOWEEKEND">

<META name="revisit-after" content="4 Days">

<META HTTP-EQUIV="imagetoolbar" CONTENT="no">

<BODY oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" onselect="return false" ondragstart="return false" ondrag="return false"> 

<LINK REL=StyleSheet TYPE=text/css HREF=style.css>

<body background=tlo.gif>

</HEAD>

Pozdrawiam serdecznie

Konrad |

Witaj na forum :)

Meta nie maja raczej znaczenia w Google. Przeczytaj url=https://www.optymalizacja.com/podstawy-pozycjonowania.php]podstawy pozycjonowania[/url] zwracajac szczegolnie uwage na linki. Zajrzyj do archiwum forum, szczegolnie dzial Google.

To Ci naswietli zasady dzialania Google i bedzie Ci latwiej pozycjonowac strone na Google.

P.s. Podroze to dosyc konkurencyjna branza - duzo linkow

P.s.2 Snowaboard to jest to :) , szkoda tylko, ze u mnie sie juz zima konczy ;)

Fakt, podroze to konkurencyja branza, ale SnowBoard rowniez :-) z ta jednak roznica, ze przy wpisaniu w google slowa snowboard jestem na miejscu #3 w onecie na #8 , w wp, dopieo na #26 | www.eXtreme-SnowBoard.prv.pl bądz www.kondi.livenet.pl/es | przy okazji zapraszam :)

Najlepiej jednak poszlo z słowem "calibra", jak juz wspomniałem, wszedzie miejsca pierwsze : www.calibra-team.pl

W przypadku strony mojej podrozniczej : www.k-a.prv.pl badz www.kondi.livenet.pl/ka obowiazuje załamanie. Nie moge jej nawet odnalezc pod slowem "podróże" :-( Co do forum, jestem przy stronie 10tej aktualnie i czytam kazdy temat. Chlone to o czym Wy piszecie i mam nadzieje, ze dzieki temu choc troszke polepsze rezultaty, sprobowac mozna. Przyznam ze w przypadku : calibra jak i snowboard...to efekty na chybił trafił. Poszlo dobrze, aczykolwiek na te pozycje pracowałem prawie 4 lata :cry: Strona podroznicza jest w sumie świeżynką...

Z tego co doczytałem na te chwile, google uwielbia duzo linkow jak i duzo słow kluczowych w samej tresci...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności