Skocz do zawartości

Inne reklamy na stronie prócz AdSense

tbfa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jako iż na pozycjonowanie.pl nie doczekałem sie odpowiedzi !!! , piszę do was.

Mam zamiar zarejestrowac sie w google Adsense, ale póki co moja strona opiera sie na darmowym serwerze gdzie wyświetlane są reklamy. Czytałem gdzieś, że Google kłóci się z innymi reklamami i nie mogą byc oprocz boksów google żadne inne banery wyświetlane, czy to prawda?

Pozdrawiam

ps. tylko nie piszcie, żebym przeczytał regulamin !!!

Wydawcy AdSense mogą wyświetlać reklamy z innych sieci reklam kontekstowych na tej samej stronie, co reklamy Google, ale pod warunkiem, że formatowanie lub schemat kolorów tych reklam wystarczająco różnią się od układu graficznego reklam Google. Innymi słowy, jeśli wydawca postanowi umieścić reklamy podmiotów innych niż Google w tej samej witrynie lub na tej samej stronie, co reklamy Google, dla użytkownika musi być zawsze oczywiste, że reklamy są dostarczane przez różne sieci reklamowe, a reklamy podmiotów innych niż Google nie mają żadnego związku z Google. Jeśli formaty są z natury podobne, prosimy o użycie innych schematów kolorów dla reklam konkurencyjnych.

Oczywiście stale inwestujemy w naszą technologię reklamową i uważamy, że reklamy Google będą przynosić największe przychody w przypadku większości wydawców. Należy pamiętać, że wskutek dodania w witrynie reklam podmiotów trzecich mniej użytkowników może klikać wyświetlane w niej reklamy Google, co prowadzić może do zmniejszenia przychodów z programu AdSense. Wydawcom zalecamy również nieumieszczanie nadmiernych ilości reklam na stronach, ponieważ zniechęca to użytkowników do ponownego odwiedzania witryny.

W przypadku dodatkowych pytań, prosimy odwiedzić Centrum pomocy AdSense ( https://www.google.pl/adsense_help ), gdzie mogą Państwo znaleźć wszelkie informacje o naszym programie. Ponadto, mogą Państwo także zadać pytania na forum przeznaczonym tylko dla wydawców AdSense: Grupa Pomocy AdSense ( https://groups.google.com/group/adsense-help-pl ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności