Skocz do zawartości

[projekt] „SEOEAGLE - dodawarka stron do katalogów www”

thojro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja nie bardzo rozumiem o co chodzi z tą aktywacją, na jakiej zasadzie ona działa?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Mar by używać dodawarkę musisz mieć aktywacje, która uaktywni Ci stronę na (puki co 15 dni). Znaczy to, że strona będzie mogła być dodawana w dodawarce przez ten czas. Jest to pewne ograniczenie ze względu na fazę testów i ograniczenie zbędnego ruchu na serwerze dla osób, które nie chcą brać aktywnego udziału w teście. Dodawarka nie działa jeszcze w pełni sprawnie dlatego też liczę na pomysły i wnioski od testujących.

Jeżeli chcesz Mar, to załaduje Ci też kilka aktywacji :rolleyes:

Tak prosiłbym, tak do testów.

Jeśli chciałbyś, zobacz czy coś takiego by Cię zainteresowało:

https://www.katalogiseo.info/katalogiseo.info.xls

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Ok, konto załadowane :):)

Co do spisu katalogów, to musze przyznać, że bardzo dobry. Dla mnie najbardziej istotnymi informacjami są adres i rodzaj katalogu bowiem reszte skrypt pobiera sobie już sam (uaktualniając co jakiś czas). Taki spis na pewno uprzyjemniłby mi prace :)

No to i ja potestuję z przyjemnością.

Dajesz dość mała ilość znaków w loginie :) mój nick się nie zmieścił

"ustawienia konta" - tochę mylne daj może "zmiana hasła do konta" - bo w zasadzie tego dotyczy

W "dodawarka" krótki opis - ucięło mi ostatnią literkę w adresie witryny - już się wystraszyłem że nie dopisałem

Nieco oddzieliłbym pasek nawigacji po dodaniu - troszkę ucieka.

Bardzo fajne raporty, byłoby marzeniem wyeksportowanie ich np. do xlsa

Ogólnie dobry pomysł, zapewne wielu osobom umili życie.

• 3 miesiące temu...

Nie wiem jak masz rozwiązane ograniczenie wprowadzania nr telefonu, ale nie chciało mi przyjąć numeru z + na początku.

Jak ktoś mieszka za granicą to może mieć problem z rejestracją.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

• 5 tygodni później...

Jakbyś mógł przybliżyć troszeczkę, kiedy pojawił się ten błąd - jaką czynność wykonywałeś?

I jeszcze jedno:

Zmienione zostały zasady przyznawania aktywacji - teraz przy rejestracji dostajecie 50 darmowych oraz każda 1 aktywacja trwa 30 dni. W najbliższym czasie wszystkim aktywnym użytkownikom dodamy taką liczbę.

Pozdrawiam serdecznie, dzięki za testy!

mozna wpisac tylko jedna kategorie czy wiecej ?

jak wpisze w postaci

uroda, fryzjer

to nic nie znajduje pomimo ze wiem ze uroda istnieje (pokazuje wszystkie kat jakie sa na stronie)

Przydalo by sie pomyslec nad szybszym przewijaniem kategorii (gdy nie znalazlo naszej kategorii)

np od A-G, H-M ...

linki.locrum.pl - brak tokenu nie wyswietla sie dla tej strony, po odswierzeniu (czy kliknieciu jeszcze raz na ta strone) pokazuje sie zielona kropka, pomimo ze wpisu nie zlozylam do tej ww. strony

Kategoria domyślna działa tylko dla jednej frazy - zmienimy to w kolejnej, finalnej wersji. Co do szybszej obsługi - weźmiemy to pod uwagę. Zielona kropa pokazuje się tam, gdzie istniała próba dodania. Skrypt, który zmienia kropkę na zieloną działa bardzo prosto i wystarczy, że wejdziemy do formularza dodania wpisu, a kropeczka weźmie to pod uwagę i zaświeci się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności