Skocz do zawartości

[projekt] „SEOEAGLE - dodawarka stron do katalogów www”

thojro

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo dobre narzędzie... wpisy dodaje się łatwo i dokładnie, 100 x lepiej niż przez automat.

PS. Głównym powodem mojej rejestracji na tym forum było napisanie tego posta (wcześniej odwiedzałem forum 'anonimowo' :rolleyes: )

Pozdrówka :)

Prosta strona wykonana dla mojej siostry - Polska strona o zespole The Jonas Brothers

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Niestety projekt jest na kiepskiej jakości serwerze bowiem firma, u której mamy wykupiony serwer bardzo nadgorliwie pilnuje obciążalności procesorów na swoich serwerach toteż czasami podczas większego użycia transferu blokuje nasze konto. Projekt jest darmowy to i pieniędzy na lepszej jakości serwer u innego hostingodawcy nie ma.

• 8 miesięcy temu...

Projekt jest mało-transferożerny :) ale nie poszukujemy na dzień dzisiejszy innego serwera. Projekt już od jakiegoś czasu mieści się na zupełnie innym niż na początku serwerze.

Zaobserwowaliśmy natomiast duże zainteresowanie ze strony internautów mimo aktualnej testowej wersji BETA, co jest bardzo miłe z ich strony.

Czy możesz podać jakie typy katalogów ma to obsługiwać docelowo ? oraz czy wordpressy także wchodzą w grę ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 3 tygodnie później...

Świetna dodawarka. Gratuluję pomysłu i wykonania. Całość działa bardzo intuicyjnie i bardzo sprawnie:) Oto moje propozycje modyfikacji lub doadatków:

1. mozliwość losowania tytułów i tekstów w opisie w oparciu o sprawdzoną metodę {a|b|c........}.

2. uzupełnienie listy katalogów

3. możliwość dodawania do najlepszych katalogów stawianych na różnych (w tym autorskich) skryptach. Fajnie by było gdyby jakaś dodawarka na rynku oferowała mozliwość dodania strony (i gwarantowała wysoką skuteczność) do np. 500 najlepszych katalogów w czasie kilku godzin. Robota jest tytaniczna, ale nikt nie mówi, że usługa ma byc darmowa. Kilkadziesiąt zł za dodanie do 500 katalogów to uczciwa kwota.

Pozdrawiam

nick: wluczak

:D Fajnie, że temat mojego projektu nagle odżywa - widzę, że jest jakieś zainteresowanie dodawarką - nabieram ochoty na dopracowanie projektu ;)

Przewiduje oczywiście zwiększenie liczby katalogów (obecnie to tylko kilkadziesiąt qlweb i kilka cncat), poszerzenie funkcjonalności, tak by SEOEAGLE obsługiwało również blogi typu presel itp.

Jeżeli znaleźli by się chętni właściciele wszelkich katalogów i blogów, którzy byliby chętni do współpracy i otworzyli by drzwi dla SEOEAGLE, tak by strony mogły być dodawane jeszcze sprawniej i precyzyjniej, to funkcjonalność narzędzia mogłaby znacznie wzrosnąć. Chodzi o to, by właściciele tychże stron udostępniali w specjalny sposób listę kategorii, np. w jednym z plików na własnym serwerze - SEOEAGLE nie musiałoby przeskanowywać katalogów i pożerać cenny transfer właścicieli. W przypadku Wordpress itp. przydałoby się stworzyć specjalne konto dla dodawarki, z którego użytkownicy SEOEAGLE by korzystali - oczywiście zabezpieczając się z możliwością banowania kont tych użytkowników, którzy by nadużywali narzędzie.

To są plany na najbliższy okres. Myślę, że w niedługim czasie SEOEAGLE przeżyje fajną rewolucje :(

Pozdrawiam

i dzięki za zainteresowanie,

które mnie fajnie dopinguje ;)

thojro

Całkiem fajnie zrobione. Zgłosiłem na szybko kilka katalogów które nie działały.

Do uwag dodałbym monotematyczną kolorystykę, te jaśniejszy zielony oznaczający katalog, do którego dodano wpis moim zdaniem powinien być innym kolorem, żeby nie trzeba było się zastanawiać i szukać wzrokiem czy na stronie gdzie 9 na 10 zostało dodanych jest jedna "lampka" ciemniejsza :D.

Jeśli miałbyś jakieś narzędzie do robienia takiej listy kategorii to mogę użyć go na swoich 4 QLWEBach i 2 IndexU (wszystkie katalogi płatne jeśli to ma znaczenie).

W razie czego - PW :blink:

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności