Skocz do zawartości

[projekt] „SEOEAGLE - dodawarka stron do katalogów www”

thojro

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, można w sumie zrobić podział na płatne i bezpłatne.

Co do narzędzia zbierające kategorie to na pewno to zrobię i to do różnych skryptów, tak by jak najwięcej katalogów mogło współdziałać z SE.

Na razie będę pracował nad przebudową dodawarki i przystosowaniu jej do nowych planów.

Dzięki za odpowiedź B)

Pozdrawiam

thojro

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarejestrowałem się, podałem adresy, aktywowałem strony, wszedłem do dodawarki, wybrałem pierwszą lepszą stronę, chciałem ją dodać do kilku katalogów no ale niestety za każdym (no prawie) wyskakuje "Not found" a przy reszcie jest napisane, że strona nie została dodana.

multikonto, recydywa

Zarejestrowałem się, podałem adresy, aktywowałem strony, wszedłem do dodawarki, wybrałem pierwszą lepszą stronę, chciałem ją dodać do kilku katalogów no ale niestety za każdym (no prawie) wyskakuje "Not found" a przy reszcie jest napisane, że strona nie została dodana.

zgadzam się to samo mam

pierwszy katalog niewyswietla sie token, 2 jak wpisuje token to lista z tokenami jest tak duza ze zaslania mi token po wpisaniu 3 znakow :) mimo wszystko po dodaniu wywala blad 3 katalog tak samo a pouzniej zrezygnowalem bo szkoda mi bylo czasu ;)

pozdrawiam fajny pomysl ale chyba trzeba dopracowac cos ;)

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Pomysł super, bardzo wartościowe narzędzie.

Ale ja napotykam na poważny problem z polskim znakami.

Wszystkie zapisywane są jako ? nawet jeśli przekonwertuję text do iso-8859-2 i zapiszę to przy podglądzie czy próbie dodania wracają ? :)

Czy ktoś z szanownych forumowiczów napotkał ten sam problem ?

Tekstowe Demotywatory - humor z życia wzięty

• 1 miesiąc temu...

ja napotkałem problem z krzakami.

Siedziałem w programie 10 minut i nie dodał mi się żaden wpis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności