Skocz do zawartości

Jeszcze jeden wypiek

tezeusz

Rekomendowane odpowiedzi

Fakt, omskęło mi się. Twoje, to:

pozycjoner.artykuliki.com

dopalacz.roznosci.eu

I cóż my tam czytamy: "Nie dodawać stron głównych, kategorii i podkategorii.

Linki do identycznych lub prawie identycznych artykułów bankowo usunę."

I to Twoje zbójnickie prawo, tak, jak w moim, moje.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Te katalogi są po to by podlinkowywać artykuły w preclach. Więc chyba nie jest problemem po prostu nie dodać stron głównych (co i tak się dzieje).

Co innego przecież jest dodać link z namiastką już napisanego artykułu, niż pisanie całego arta od nowa. Przyznasz, że różnica jest znacząca.

Edit:

Co do UTF, to może masz rację, ale nie każdy precel jest na WP i prawdopodobnie będą powstawać nowe, autorskie z nie wiadomo jakim kodowaniem.

mmarek odpuść nie przegadasz :) musi być 1000 znaków albo SI i basta ;]

Miłego weekendu ;)

A cóżeś się tak do mnie akurat przyczepił. Są dziesiątki (o ile nie setki) precli o podobnych regułach.

Ty lubisz śmietniki i grzebanie w nich, Twoja wola. Nie wymagaj by wszyscy chcieli być szambonurkami.

Chyba, że jesteś pracownikiem gugielka,może nawet współwłaścicielem, wiesz wszystko najlepiej, to to wtedy czapki z głów,

tylko po co wtedy piszesz arty?

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Spokojnie Tezeuszu, bez nerwów. Jasna rzecz, że wolno Ci stawiać wymagania jakie tylko sobie wymyślisz. Mi chodzi o to (Tomkowi'q pewnie też), że nie znając intencji właściciela nowych precli ciężko jest zdobyć się na pisanie nowego i unikalnego artykułu, który w dodatku ma być merytoryczny i takie tam jeszcze inne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności