Skocz do zawartości

strona nie do wypozycjonowania ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
IMO serpy sa lepsze, zobaczysz jak konkurencja zacznie wyklikiwac Twoje reklamy, koszty moga być niebotyczne lub bedziesz pojawiał sie na chwilę tylko

Kurcze ,sadzilem ze adwordsy maja jakiekolwiek mechanizmy blokujace zliczanie klikaczy z jednego IP

Poszukujesz prezentu dla swojej kobiety ?

Jednym z lepszych jest bielizna oferowana przez nasz sklep ,szeroka gama rozmiarów, najniższe koszty wysyłki, najszybsza dostawa i opcja "prezent"

Dobry katalog z mocnymi linkami.

Jak blog to tylko e-nacja.pl blog e-uzależnionych.

Neostrada? ;)

Wydaje mi się że jednak bardziej prestiżowe w oczach potencjalnego klienta jest pozycjonowanie niż reklama

Z moich analiz wynika, że przy takiej samej cenie można osiągnąć dwa razy więcej userów z SERPu niż z AdW. Tzn pozycjonowanie jest 50% tańsze. Ale tu w gruncie rzeczy zależy od danej sytyacji, nie wiem jak to jest z bielzną.

Z moich analiz wynika, że przy takiej samej cenie można osiągnąć dwa razy więcej userów z SERPu niż z AdW. Tzn pozycjonowanie jest 50% tańsze. Ale tu w gruncie rzeczy zależy od danej sytyacji, nie wiem jak to jest z bielzną.

Tak jak pisał mrtn, nie zawsze pozycjonowanie jest tańsze. Wszystko zależy od konkurencji i kosztów pozycjonowania. Jeżeli z serpu masz 2 razy więcej userów, ale pozycjonowanie w perspektywie roku jest 4 razy droższe niż AdW przelicznik nie jest już taki prosty. Do tego należy brać pod uwagę czynnik ryzyka, który zawsze w pozycjonowaniu na "obsadzone' frazy jest dość wysoki.

Odnośnie wycofującej się z umowy firmy - źle ocenili konkurencję i koszty pozycjonowania, co świadczy o nich nie najlepiej. Zasada stara jak świat - im więcej płacisz tym więcej możesz oczekiwać, choć gwarancji nie dostaniesz.

Katalog stron

SeoCafe.pl.

seocafe_mini.jpg

Nie zapłaciłem ani złotówki, oni nie biorą za proces pozycjonowania tylko za utryzmanie pozycji, ale widać chyba zabrakło zaplecza. ):

Jednym z lepszych jest bielizna oferowana przez nasz sklep ,szeroka gama rozmiarów, najniższe koszty wysyłki, najszybsza dostawa i opcja "prezent"

Nie zapłaciłem ani złotówki, oni nie biorą za proces pozycjonowania tylko za utryzmanie pozycji, ale widać chyba zabrakło zaplecza. ):

He he jak wypozycjonowali na 3 strone wyników na tak trudne hasło i nie wizeli za to ani złotówki to i tak naprawde niezle.

Sama czołówka na tak topowe hasła wymaga juz znacznie wiekszej pracy i wiekszych nakładów - chyba nikt nie bedzie tego robic za darmo ( czyli nie bedzie inwestował w to pozycjonowanie ) na zasadzie ze klient kiedys mu zapłaci jak sie uda wbic na 1 strone wyników.

Moze to potrwac pół roku, rok lub duzej i nie ma gwarancji ze sie uda - nikt normalny nie bedzie przez ten czas pozycjonowac nie biorąc złotówki - chyba ze jakis desperat ktory nie zdaje sobie sprawy na co sie pisze.

Sam pozycjonuje dwie strony na to hasło i sa one w tej chwili na 2 stronie wyników - nie wiem jak bedzie dalej bo wyzej naprawde jest rzeźnia.

Reklama w internecie poprzez pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach. Zapraszamy na pozycjonowanie stron.

Reklama poprzez pozycjonowanie stron jest bardzo skuteczna.

A może lepiej będzie się troche rozdrobnić?

Dwuczłonowe frazy będą niosły mniększy ruch, ale nie będzie to znowu jakaś przepaść...

beztytuunx7.jpg

... a pozycjonowanie będzie trochę łatwiejsze, a co za tym idzie i koszty mniejsze.

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

sam tez osobiscie pozycjonuje strone na inna fraze ale o podbnej trudnosci

mimo wszelkicg staran nie wchodze dalej niz top8

po prostu wyzej sa strona ze znacznie dluzszym stazem, z wiekszym stazem linkow, i byc moze znacznie lepiej pozycjonowane.

Sa frazy na ktore po prostu wbicie sie na 1 miesjce graniczy z cudem, tak samo jak nie da sie wbic na 1 miejsce na fraze gg bo google (tak przynajmniej mysle) w jakis sposob 1 miejsce rezerwuje.

A co do kosztow najlepiej rozliczac sie top 20 tyle(miejsca 11-20), top 10 tyle(miejsca 10 - 5), powyzej top5 ceny calkowicie inne (+100% wiecej)

I z pewnoscia dla frazy bielizna nie byloby to 200 zl, mysle ze top 10 to wiele czasu, podpisana umowa i budzet wiekszy niz 700-800 zl netto, ale to tylko taka moja analiza na szybkiego

Używaj Cuilla i Hakii

1 tys zl to troche za duzo jak na moja mikro dzialalnosc (: niestety, pozostaje tymczasowo Adwords za 500 zł /mies, pasaze onetu i WP no i wlasna tworczosc pt zglaszanie masowe do katalogow.

Podziele sie wynikami w stosownym czasie. Poki co oczekuje na drastyczny spadek z 26 miejsca na 500 ,moze 700 jak koles zdejmie mi linki. No nic, zobaczymy. Poki co podwijam rekawy i do roboty. Swego czasu wypozycjonowalem wlasna domene tymi chalupniczymi metodami do PR4 i 3 strony.

a jak będzisz w topie to możesz liczyć na 10K wejść dziennie ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności