Skocz do zawartości

strona nie do wypozycjonowania ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

liczba uu z ostatniego misiąca poszła na pw :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wydaje na AdWOrdsy 500 stowek miesiecznie mam za to 0d 4-5 tys przekliknieć, jestem w top 5 , sądzisz że top5 ADwords rózni się znacznie od Top5 wyników wyszukiwania Googli ?

Przecież to ta sama strona.

Janse, że się różni i to bardzo!.

Użytkownicy traktują adwordsy jaka płatną formę reklamy i wola "naturalne" wyniki które pojawiają się w wyszukiwarce...

Konwerter umożliwiający pobieranie mp3 z youtube.

Użytkownicy traktują adwordsy jaka płatną formę reklamy i wola "naturalne" wyniki które pojawiają się w wyszukiwarce...

przeciętny użytkownik Internetu nie zdaje sobie sprawy z tego że coś takiego jak pozycjonowanie istnieje i wynik wyszukiwania traktuje jako optymalny najbardziej trafny dla danej wyszukiwanej frazy.

przeciętny użytkownik Internetu nie zdaje sobie sprawy z tego że coś takiego jak pozycjonowanie istnieje i wynik wyszukiwania traktuje jako optymalny najbardziej trafny dla danej wyszukiwanej frazy.

Przeciętny użytkownik zna już troszkę google'a i wie że w beżowym pasku lub z boku to reklama i klika częściej w 1 wynik "naturalny" niż któregokolwiek adwordsa.

Konwerter umożliwiający pobieranie mp3 z youtube.

Przeciętny użytkownik zna już troszkę google'a i wie że w beżowym pasku lub z boku to reklama i klika częściej w 1 wynik "naturalny" niż któregokolwiek adwordsa.

Tez tak mysle bo sam do nie dawna mialem niewiele wspolnego z pozycjonowaniem, a te boczne adresy w "bezowym pasku" traktowalem zawsze jako reklame i ze nie warto w nie klikac.

Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa!

Skuteczny SEO Copywriting!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności