Skocz do zawartości

Czy to filtr czy coś inngo - zniknęła domena

xcar

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

mam prośbę o pomoc w pewnej zaskakującej kwestii..

od ok roku pozycjonuję domenę zazwyczaj ręcznie ale tez za pomocą systemy linkorna ( bardzo umiarkowaną dawką -5 linków dziennie- i długookresowymi linkami).

Domena ma ok 5 lat , oraz dość stabilną pozycję w TOP na 2 frazy . a raczej dość stabilną pozycję miała do wczoraj.

Wczoraj domeny nie było już na 1 miejscu... nie ma jej też już w google. ale za to są zaindeksowane podstrony :

np. nie ma domeny : www.mojadomena.pl , ale są wszystkie podstrony : www.mojadomena.pl/kontakt.html itp.

Totalnego szoku doznałem dzisiaj rano kiedy w wynikach google zamiast mojej starej domeny zobaczyłem na 2 miejscu domenę generowaną automatycznie z mojego serwera serwera : www.mojadomena.internet.pl

Teraz jestem już totalnie skołowany, jeśli potraficie mi nakreślić ten temat będę bardzo wdzięczny.

Mile widziane podpowiedzi jak dać sobie z tym radę.

Dzieki za pomoc

Radek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności