Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony opartej o Quick.cart

colier

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zabieram sie do zmodernizowania mojego sklepu opartego o Quick.Cart https://opensolution.org/?p=Quick.Cart ale zalezy mi na dobrym pozycjonowaniu. Czy najnowsza wersja Q.C posiadajaca przyjazne linki, sitemap dla google bedzie sie dobrze pozycjonowala?Czy to wystarczy? Macie jakies doswiadczenia z tym zwiazane? Albo mozecie polecic jakies rozwiazanie w celu lepszego pozycjonowania strony opartej o gotowe narzedzie.

Zobacz do mojej stopki. Sklep oparty właśnie na najnowszej wersji tego skryptu (i najdroższej :))

Co do pozycjonowania dużo nie ma do roboty. Jest kilka problemów związanych z <h2> itd. (bo nie ma przed nimi <h1> itd.) i trzeba uważać aby z treścią w nagłówkach nie przesadzić, ale właściwie ten skrypt jest gotowy na 99,99% jeśli chodzi o seo friendly ;)

P.S. Mi najwięcej czasu zajęło ujednolicenie wyglądu pod większością przeglądarek i systemów (to najgorsza robota :/)

404.tf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności