Skocz do zawartości

Żegnam się z forum

CrashXT

Rekomendowane odpowiedzi

Wracaj chłopie do zdrowia jak najszybciej bedziemy 3mać dla Ciebie miejsce w serpach :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

kurka ja nie mialem i nie chce miec jak najdluzej gdy to czytam.

Tzn. widac redbull konswerwuje i chroni przed koniecznością korzystania z tego typu usług.

Michał :)? kiedy byłeś u lekarza - czy Ciebie też redi konsweruje.

A wlasnie zastanawiam sie co to bedzie.

Wlasnie czytałem jakis czas temu o nowych bateriach do laptopow - ;) napewlnianych alkoholem.

Na całe szczescie nie tym do picia. Bo wiekszosc PIopijców miała by dylemat pić czy pisać na PIO :) czyli do gardlła wlac czy do baterii :).

Choc te baterie czytalem maja wejsc juz niebawem :) dla mnie super sprawa. 1 l alkoholu i jedziesz na laptopie 48 godzin. A ze to ten gatunek nie do spozycia ;) to nie bedzie drogie uzupelnianie. Tyko nie zdziwi mnie jak kiedys ktos na PIO napisze, dobra musze konczyc bo siedzialem na ławce a jakiś żur mi baterie ukradł.

CrashXT, szook: bez urazy ani personalnych przycinek... tak się składa, że jestem teraz w szpitalu 4 dobę z rzędu i pewnie jeszcze przynajmniej z tydzień tu będę sobie leżakował... ;)

CrashXT: zauważ, że pisałeś o niezaradności ludzi... jak można nie potrafić zarobić groszowych spraw... ja sam zarabiam..., nie wyobrażam sobie... etc... padały argumenty, że nie każdy ma predyspozycje, nie każdy miał szanse na poznanie internetu, etc... teraz sam widzisz jak wygląda sprawa gdy nie masz w miarę dobrego startu.

Reasumując: odejdź od komputera, połóż się, odpoczywaj...

pozdro 600

:)

potęga umysłu

To ja sie rowniez przylacze z zyczeniami szybkiego powrotu do zdrowia, badz twardy, wierz w dobre zakonczenie i bedzie ok.

POzdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Wiem smile.gif całe kieszonkowe wydałem na TV tongue.gif.... a tak poważnie to odkryłem, że za 10 złotych wrzucone 2x5 możesz oglądać 33 godziny ...

Mogli by przyjmować banknoty bo monety cieżko trzymać w pizamce bo wypadają na poduszkę...

U mnie wszyscy byli po operacjach i nikt nie mógł wstać, żeby wrzucić kasę, musieliśmy prosić pielęgniarkę :) Na szczęście zabrałem ze sobą palma z kilkoma filmami i muzą, także "jakoś to było". A i na necie sobie siedziałem, tylko co to za siedzenie na czymś co ma niecałe 3".

kurde Crash cholernie współczuje Ci chłopaku, musisz sie trzymać i wierzyć mocno że będzie dobrze. Nie doczytałem gdzie leżysz, moze gdzies w Wawie na neurochirurgii? Pytam bo znam tam jednego takiego speca od wycinania robali z głów :)

Nie koniecznie trzeba dawać łapówki żeby ktoś cię dobrze połatał w przenośni oczywiście już napisałem CrashXT że załatwię mu bardzo przydatny kontakt w razie czego a adek ty też masz rację bo w warszawie jest jeden z najlepszych szpitali w tym kierunku nie wiem o którym pisałeś ale ten o którym ja mówię jest na Brudnie

powodzenia, i ciesz sie ze to szpital w polsce a nie za granica. tyle sie naczytalem zlego o polskich szpitalach i lekarzach ale je docenilem jak wyladowalem w szpitalu w anglii. najpierw 3 dni proszenia sie o wizyte, w koncu ktos mnie przyjal, wysylka do szpitala, zero badan, ogledziny 5 minut, tekst ze wszystko bedzie dobrze, itd. a sprawa byla tak powazna ze zastanawialem sie nad pozwaniem lekarzy...

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności