Skocz do zawartości

Koniec precli?

`g

Rekomendowane odpowiedzi

Colin to była ironia do tego co piszą.

Czy oni myślą tam siedząc za biurkiem że pisanie o wytycznych będzie ciagle nabijac w butelke.

Mają jeden problem coraz wiecej ludzi interesuje sie SEO nawet tych tworzących dobre treści.

Pozatym do czasu aż będą indeksować blogi typu: XD papatki, zrob wpis na moim blogasku to generowane blogi beda indeksowaly sie znakomicie.

Wyobrazmy sobie ze zrobienie generatora blogów podobnego do blogów np. na onecie przeciętnej nastolatki to 10 min kodowania i już mamy blogaski papatki, prośby o wpisy, serduczka komenty itp. ;).

komentarz na generowanym blogu.

Hay fajny blogasek, sliczniusie kolorki, a widzialas mojego blogaska. Zobacz do mnie nius65.blogcostam

Ha Ha xd papatki fajny jest sql wlasnie koncza sie wakacje. Racje sracje i wakacje blogasek smierdziasek.

Juz widze google w akcji :) i analizie gramatycznej tego typu tekstów hhhahahahah.

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Kiedy wykryjemy, że dana strona ma stosunkowo dobrą jakościowo treść, która jednak jest tylko tłem dla linków, linki takie możemy pominąć w naszych obliczeniach PageRank™.

Standardowe pierdoły ;) np. z systemu zlinkuje z zalozmy 50k stron i każdą z nich będą musieli przejrzeć pod kątem treści ? :)

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

jak znasz PHP a wnioskuje ze tak, to dołożenie insert i select jako wiedzy nie będzie trudne.

tak znam php i mysql, już wiem jak zrobić te podstrony przy pomocy bazy mysql nawet dobrze czaje :) dobra to już wiem na czym stoję.

he he insert i select znam aż za dobrze, tylko się gubiłem z tymi podstronami. cały czas pracuje na bazach danych ale nigdy nie potrzebowałem tworzyć podstron w oparciu o mySql

Cezary, to może dodaj parę stron do spisu - podeślę Ci. Jak będą walić z automatu, to może konkurencję wytną przy okazji. A my przerzucimy sie na blogspot. Jest świetny. (To mówiłem ja, Jarząbek) :)

Ooooo, albo lepiej: Będziemy zakładać fora i "dyskutować" w nich, oczywiście z linkami w treści. Ktoś założył katalog stron na skrypcie forum, ja zaraz założę precla na IPB. Prawdziwe forum dyskusyjne - ktoś napisze post z reklamą czegoś tam, konkurencja odpowie, że ma lepsze coś tam itd. Nie będziemy pisać bzdurnych tekstów, tylko krótkie posty.

Eksperyment Discover.pl

Cezary, to może dodaj parę stron do spisu - podeślę Ci. Jak będą walić z automatu, to może konkurencję wytną przy okazji. A my przerzucimy sie na blogspot. Jest świetny. (To mówiłem ja, Jarząbek) :)

Ooooo, albo lepiej: Będziemy zakładać fora i "dyskutować" w nich, oczywiście z linkami w treści. Ktoś założył katalog stron na skrypcie forum, ja zaraz założę precla na IPB. Prawdziwe forum dyskusyjne - ktoś napisze post z reklamą czegoś tam, konkurencja odpowie, że ma lepsze coś tam itd. Nie będziemy pisać bzdurnych tekstów, tylko krótkie posty.

Niegłupi pomysł. Kto wie, może niedługo wszystkie precle będą na przemie, albo smf. ;)

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności